2777
2789
عنوان

اجوزه خانم

165 بازدید | 10 پست

من ازدواج فامیلی کردم با پسر خالم

خالم از اول با مادرم خوب نبود رابطشون و ما هم خیلی اصرار کردیم تا بهم رسیدیم 

۲ برادرن همسرم و یه داداش بزرگتر داداش بزرگه شوهرم همسرش ۲۰ سال ازش بزرگتر بود ولی همو دوست داشتن و زندگی قشنگی هم داشتن مادر شوهرم انقدر گوش پسره خوند انقدر از بدی جاریم پیشش گفت تا از هم زدشون کرد 

زنش قهر کرده ی ساله حالا گیر داده ب من میاد پیش شوهرم از بدی من میگه   ی ساله ازدواج کردیم از اولش باهام لج داشت لباس میخرم جونش در میاد انگار هووشم یه صحبتی شد بین منو مادرم من گفتم خبر ندارم از مادرشوهرم بپرس    حالا دیشب ازش پرسیده امروز زنگم زده با حالت عصبی اره فلان اتفاق افتاده بود ت یادت نیست 

ما میریم خونشون یکی میاد میگه اینا خواهر برادرن با هم رابطه ندارن  میاد پیشمون میمونه ک نکنه شوهرم منو بوس کنه😐🤣انگار من ت خونه خودمون کسی نی بوسمون کنه 

زنیکه حسود ماشینو بهمون نمیدن حتی ی روز باهم بریم خونه مامانم اینا اگرم بخابم جایی بریم میفته پشت سرمون بریم ی ولگردیه 

بعد سن ما کمه شوهرم ۲۳ سالشه خودم ۱۸ چطور باهاش قط ارتباط کنم؟

برای موفقیت و زندگیم یه صلوات میفرستی؟ممنونم🤧💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه فامیلی ک ی عمر میشناختنیشون و میدونستین بد هستن

اصرار ب ازدواج کردین

اونم سن کم 

شکایت نداره خود کرده تدبیر نیست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

وقتی خانواده راضی نیست و نمیتونن داماد یا عروسشون رو بپذیرن و براش ارزش قائل باشن یا حداقل به انتخاب فرزندشون احترام قائل باشن ازدواج کردن اشتباه محضه چون نتیجش میشه همچین چیزی حالا چه برسه ازدواج فامیلیم باشه. 

حالا آدم قحطی بود پسر اینو انتخاب کردی.بعضی ها فکر میکنن انگار تولشون چه تحفه ای هستش

چند بار حتی چیزامو جم کردم ک برم شوهرم نزاشت 

برای موفقیت و زندگیم یه صلوات میفرستی؟ممنونم🤧💙