2777
2789

من طبقه بالا باباش اینا نمیرم بهش گفتم اونجارو بده اجاره خودمون با پول اجاره اش بریم یجای دیگه رو اجاره کنیم 

تا الان به حرف خانواده اش گوش نمیداد 

ولی الان داره گوش میده 

داداشش بهش خط میده یادش میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نیاز به زدن نیست خودت تنهایی برو چون جنازه منم نمیتونی ببری اونجا 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

البته شاید اونا نخوان غریبه مستاجرشون بشه اینو نمیتونین تعیین تکلیف کنین ، ولی خوب خونه مستقل رو همون اول تو صحبتهای قبل ازدواج باید مشخص می کردین و اگه اون موقع قول داده و الان زیرش میزنه حق باشماست

خانواده ام میگن برو اول زندگی ته بساز و فلان هیشکی پشتم نیس حس بی پناهی میکنم

خودت پناه خودت باش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

البته شاید اونا نخوان غریبه مستاجرشون بشه اینو نمیتونین تعیین تکلیف کنین ، ولی خوب خونه مستقل رو همو ...

حیاطشون جداس کلا ، یعنی طبقه پایین حیاطش رو به خیابونه 

حیاط بالا رو به کوچه اس 

دیوار کشی هست کاری بهم ندارن

ببخشیدا تاپیکهای اینجا دلت سرد و سیاه کرده.به نظرمن باخودت و وجدانت بشین و فکرکن ببین به نفعت هست یانه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست