2777
2789

میشه لطفا بگین از ابتدا چی کار کردین؟ پسرم کلاس اوله دلم میخواد بدون هیچ فشاری به درس علاقمند باشه و درس بخونه و در عین حال شاد باشه و از دوران تحصیلش لذت ببره

Belle سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش اینه که شما یک مادر کمالگرا نباشید

متاسفانه هستم 🥲 ولی در رابط با شغل آینده و علاقه مندی هاش نه، دوست دارم کاری رو انجام بده که بهش علاقه داره و توش استعداد داره و ازش لذت میبره

Belle سابق

اصلا بهش فشار نیارکه چرا اینو یاد نگرفتی.چرا اشتباه نوشتی..کلاس اولباید با خوشرویی وخنده پابه واش بری جلو.دفترشو نقاشی کن.طرحاش توی اینترنت سرچ کن براش بکش..ولی کلابچه کلاسادلیباید اعصاب قوی داشته باشی وخودت هم بلد باشی...مثلا میگی بنویس مدرسه..مینویسه مدرسِ...هفت جدت رو رد میکنی تا یادش بدی بازمیگی  بنویس صبح زود.. مینویسه صبحه زود🥴🥴🥴🥴

پارسا پسرمامان😍

مادر نیستم 

ولی خب این سالای اول و سعی کنین براش فضارو شاد کنین دائم گیر ندین این و بخون اونو بخون با بازی براش همراه کنین بخصوص کلاس اول و 

هیچ وقت به هیچ عنوان بقیه رو براش مثال نزنین مثلا اون دوستت و نگاه چقدر قشنگ مینویسه فلانی اپل از مدرسه میاد مشقاشو مینویسه 

خودتون براش جایزه تایین کنین مثلا اگه همیشه میای اول مشقاتو بنویسی ی جایزه ی خوب پیشه من داری 

برای کلاس اول اینطوری باشین براش

و خیلی خیلی خیلی باید صبور باشین

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

اصلا بهش فشار نیارکه چرا اینو یاد نگرفتی.چرا اشتباه نوشتی..کلاس اولباید با خوشرویی وخنده پابه واش بر ...

😁😁😁 از اون نظر که آره اعصاب فولادی میخواد

Belle سابق

مثلا از مدرسه میاد خونه بپرس امروز مدرسه چی شد؟چی ازت پرسیدن؟ برای فردا چکارتیی باید انجام بدین

چون بچه ست کمکش کن تکالیفشو انجام بده،دیکته شو بگو،ازش درس بپرس..اگر مثلا درسی رو بلد نبود نگیره بخوابه دوباره بخونه شما بپرس ازش..دفترشو ببین تکالیف ریاضیشو درست انجام داده

همه این کارا روی هم باعث میشه میبینه درس بلده،نمره دیکته ش خوبه عزت نفسش می‌ره بالا دیگه میوفته خودش رو روال و عاشق درس خوندن میشه

همه این مثال ها میشه مسئولیت پذیری 

و هر روز تا آخر سال همه روزاش همین کارارو تکرار کنه میشه نظم

مادر نیستم ولی خب این سالای اول و سعی کنین براش فضارو شاد کنین دائم گیر ندین این و بخون اونو بخون با ...

و ی چیزه دیگه وقتی بهشون چیزی یاد میدن شما بهش بگین اع مثلا من یاد ندارم بیا به منم یاد بده این چطوریه اون چطوریه حسه خوبیه برای بچه بعد توضیحم بده براتون برای درسشم خیلی خوبه 

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃