2777
2789
عنوان

اطرافیانم همش میگن بچه بیار

312 بازدید | 29 پست

۲۱سالمه .دوسال ونیمه ازدواج کردم . دوسال هم تو اقدامم. منو شوهرم هیچ مشکلی هم نداریم .فقط شوهرم یکم ضعیفه

هرجا میرم استرس میگیرم چون همه میگن چرا نمیاری 

طوری هم میپرسن انگار منتظرم من بهشون بگم دورازجون نازام .تو این دوسال همش میگفتم بچه نمی‌خوایم باز دوباره میگفتن نه بیار نازا میشی وفلان

امروز یه نفر خیلی دلمو شکست😭 .خیلی بد ازم پرسید منم دست خودم نبود گفتم چون نازام 

الان هی سرکوفت میزنم به خودم که چرا اینجور بهش گفتم

کارم شده فقط گریه .انقدر عصبیم میکنن همش میگم کاش بمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوای باردار شی باید استرس بذاری کنار حرف مردمم برات مهم نباشه 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

سنی که ندارین عزیزم... اگه خودتون بچه میخواین میتونین برین پیش دکتر بهتون حالا یا یه رژیم غذایی خاص ...

من خودم خیلی بچه دوست دارم .به کسی هم نگفتم اقدامم .دکتر هم رفتیم 

ی جورب گوشش برسون ک من این حرفروزدم ک ببینم خودت خجالت نمیکشی بگوشماچه من بچه میخام یانه والاشماهاک نه میخای نونشوبدین نه ابشوک انقددرگیرین ک من بچه بیارم بشماهااااااچه اعع سرم دردگرفت 

اینجور آدما تنها هدفشون از زندگی اینه که ازدواج کنن و زاد و ولد کنن...اینبار اگه گفتن بگو فعلل من خودم هدف دارم تو زندگی،باید اول خودم به هدفام برسم بعد به فکر بچه باشم

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
نمیتونم آخه خیلی بد میپرسن ازم

بگو خودمون هرموقع صلاح بدونیم میاریم

همین

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰