2777
2789
عنوان

برای شپش چی خوبه خانوما

136 بازدید | 18 پست

حنا خوبه بنظرتون 

یه چیزی زود رفع بشه هفته بعد عروسی داریم نمیدونم این از کجا پیداش شد تو موهام خیلیم مواظب بودم موندم واقعا چیکار کنم بره 

راه حلی دارین ممنون میشم بگین

داروخونه شامپو و شونه...حنا و سس و اینا جواب نیست 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پارچه سفید بزارید و روزی بین 5 الی 10 بار موهاتون رو روی اون پارچه ی سفید شونه کنید (با برس فلزی هم میشه ) و هر شپشی  که بیرون اومد بکشید ...پارچه رو در آخر بردارید و بشورید و بزارید خشک بشه ..فردا دوباره تکرار  کنید ....تا سه چهار روز احتمال پاک شدنش زیاده ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

ببین اونچه که روی موهای شماست دو دسته اند

اول جوجوها

دوم تخمشون

از بین بردن جوجوها زیاد سخت نیست ولی تخمشون چرا

اما جوجو: با مواد مختلفی مثل روغن زیتون، روغن نارگیل، حنا، شامپو ضد شپش و خیلی چیزای دیگه که تو نت حتما خوندی ولی مسئله اصلی اینکه مثلا اگر روغن زیتون رو روی سرتون میزارید نیم ساعت بعد که رفتید حموم حتما باید با شونه ریز جوجوها رو از موهاتون دربیارید چرا که نمردن فقط به کما رفتن که بعد از شستن روغن دوباره به هوش میان

ببین اونچه که روی موهای شماست دو دسته انداول جوجوهادوم تخمشوناز بین بردن جوجوها زیاد سخت نیست ولی تخ ...

واسه تخمشونم خوبه حنا بزارم؟ از رنگ گرفتن موهام میترسم بعد موهامو خیلی بلنده 

سلام و درود بر شما !

یک شامپوی دارویی مخصوص برای از بین رفتن شپش هست که می توانید آن را از داروخانه ، تهیّه بکنید و طبق دستورش ، آن را استفاده بکنید . و همچنین ، با شانه چوبی هم موهایتان را شانه بزنید .

به پزشک هم می توانید مراجعه بکنید .  

واقعا؟ممنونمم عزیزم

من چه برا خودم چه برا پسرم همیشه همین کار رو میکنم ....هیچ موادی هم استفاده نمیکنم ...بعد از اینکه موهاتون تمیز شد تا یه مدت شونه زدن رو دوباره ادامه بده و البته که موهاتون همیشه هم باید تمیز باشه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

و اما از بین بردن تخم ها: کار سختیه یه لایه دور تخم کشیده شده که مواد کمی انو از بین میبرن مثل آب جوش صد درجه که قابل استفاده برای پوست سر نیست. ببین هر تخم یه هفته وقت داره که به جوجو تبدیل بشه و هر جوجو یه هفته بعد از تخم دراومدن بالغ میشه و دوباره تخم میزاره پس شما یه هفته وقت دارید که همه ی تخم های روی سرتون رو به دام بندازید. حدود ده روز هر روز یک تا دو ساعت روغن زیتون روی سرتون بزارید بمونه بعد برید حموم با شونه ریز لایه لایه موهاتونو بکشید یا بگید کسی براتون بکشه جوجوها رو بندازید تو آب جوش بعد به موهاتون یه کم سرکه سفید که با آب رقیقش کردید اسپری کنید بزارید 5 دقیقه بمونه(این کار لایه روی تخم ها رو یه کم ضعیف میکنه)کارتون تموم شد با شامپو و نرم کننده موهاتونو بشورید و شونه کنید و بیاید بیرون از موهای براقتون لذت ببرید