2777
2789
عنوان

دانشجو ها لطفا بیاین

360 بازدید | 35 پست

سلام اگر میشه لطفا بگید ترم اول چه کارهایی نباید انجام بدیم یا چه سوتی هایی ترم اولیا انجام میدن😅 کلا هر نکته ای که مفید باشه بگید چون امسال کنکوری بودم و ابان ماه ممکنه بریم دانشگاه درضمن ممنون میشم از تاپیک قبلیم بازدید کنید

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

نصیحت : 

اکیپای دوستانه ترم اول رو زیاد جدی نگیر چون پایدار نیست 

در طول ترم بخون نزار واسه شب امتحان 

کتاب هایی که استاد معرفی میکنه نخر چون استفاده نمیشه 

فقط کتاب های رفرنس و پایه کنکور ارشد رو بگیر که مربوط به دروس تخصصی هست 

جامدادی و دفتر با خودت نبر دانشگاه.... عوضش یه خودکار و کلاسور همراهت باشه

ما

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکیپ‌های مسخره که سال پایینیا تشکیل میدن تا ی جنس مخالف میبینن از خود بیخود میشن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نصیحت : اکیپای دوستانه ترم اول رو زیاد جدی نگیر چون پایدار نیست در طول ترم بخون نزار واسه شب امتحان ...

در مورد انتخاب واحد و دروس عمومی چطور

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

رل نزن 

زیادی میکاپ نکن

زیادی حرف نزن و نخند چون زیادی حرف زدن باعث میشه آدم یهو یچیزیو بگه که نباید...

درستو بخون خوب

و به هیچکسی تو دانشگاه دلخوش نکن 

خودت باش و خودت

دوست خوب نیازه اما دقت کن دوست خوب

ن هرکسی

همین

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
اکیپ‌های مسخره که سال پایینیا تشکیل میدن تا ی جنس مخالف میبینن از خود بیخود میشن

به اصطلاح دوستان هول😅

رل نزن زیادی میکاپ نکنزیادی حرف نزن و نخند چون زیادی حرف زدن باعث میشه آدم یهو یچیزیو بگه که نباید.. ...

عزیز پسرم میکاپ چی؟!😅😅😅

متوجه سوالت نشدم در مورد چیش سوال داریی

اینکه چطور دروس عمومی ورداریم که دوسال اول تموم شه و اینکه چجوری یه درس چرتی مثل معارف که مثلا رفرنس هاش ۲۰۰ صفحه اس رو تموم کنیم که نمره قبولی رو بیاریم

نصیحت : اکیپای دوستانه ترم اول رو زیاد جدی نگیر چون پایدار نیست در طول ترم بخون نزار واسه شب امتحان ...

این جامدادی و دفتر و کوله چیه جدیدا مد شده همه دانشجو ها میگن نبر ، خب الان مثلا فرق کلاسور با دفتر چیه

این جامدادی و دفتر و کوله چیه جدیدا مد شده همه دانشجو ها میگن نبر ، خب الان مثلا فرق کلاسور با دفتر ...

راستیاتش سوال منم هست خب جامدادی نبریم خودکار رو کجا بزاریم

این جامدادی و دفتر و کوله چیه جدیدا مد شده همه دانشجو ها میگن نبر ، خب الان مثلا فرق کلاسور با دفتر ...

راحت‌تره  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اینکه چطور دروس عمومی ورداریم که دوسال اول تموم شه و اینکه چجوری یه درس چرتی مثل معارف که مثلا رفرنس ...

معارف معمولا نهاد باید انجام بدی تقریبا ۱ سوم نمره رو میگیری و بعضی استادا سوال میدن و یا بخشی از کتاب رو مشخص میکنن نگران نباش پاس میشی 

عمومی هم معمولا ۳ واحده سعی کن تو ترمای اول برداریی اگر نتونستی و ظرفیت نداشت ترم تابستونی بردار همه رو یه جا بردار 

و اگر موند برای ترم اخر نگران نباش معرفی به استاد میگیری و امتحان میدی تمام 

ما