2777
2789

سلام خانوما هفته ۳۴ هستم حدودا

الان رفتم بهداشت گفت دراز بکش برای صدای قلب 

گفت چقدت شکمت سفته مث سنگ

بعد پاییین پاییین دلم و دست زد درد گرفت 

گفت بچه پایینه خیلی 

انقد شکمت سفته احتمال زایمان زود رس داری برو دکتر

الانم ک اومدم خونه تندتند شکمم سفت میشه 

کسی بوده اینطوری باشه خیلی ترسیدم اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره شکم من خیلی سفت بود 

یهو یه تیکه عین توپ باد میکرد میشد عین سنگ نیم ساعت یه ساعتی همینجور بود بعد خودش ول میکرد 

من برای پره اکلامپسی بستری بودم که به ماما گفتم اینجوره فکر کرد دارم زایمان میکنم تند تند دستگاه اورد بعدم گفت نه هیچ انقباضی نداری 

تهشم قرار بود بخاطر اینکه بچه IUGR شده و من پره اکلامپسی ام زودتر از موعد زایمان کنم 

که قبل از تاریخی که دکتر داده بود کیسه آبم پاره شد و زاییدم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ای بابا چقد نادون هستن استرس میدن ب ادمممنونم ازت

من حتی عکسم از شکمم دارم.بچه یهو میرفت سمت راست شکمم سفففت میشد اونور شکمم کوچیک میشد.یا میرفت پایین یهو جمع میشد یا میفرفت بالا.یه چیز شیرین بخور ب پهلو شو خودش باز جاشو عوض میکنه.زایمان زودرس علائم داره کشک نیست ک

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

حالا عصر میرم پیش دکترم ببینم چی میگه ولی خب برا خودمو غیرطبیعیه قبلا اینطوری نبود انقد تندتند انقلا ...

خب اگه اینجوریه همین الان پاشو برو زایشگاه بیمارستانی که میخوای زایمان کنی 

یا دکترت اونجا کار میکنه 

اونا سریع به دکترت اطلاع میدن و اگه لازم باشه دکترت موظفه بیاد بالا سرت

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من حتی عکسم از شکمم دارم.بچه یهو میرفت سمت راست شکمم سفففت میشد اونور شکمم کوچیک میشد.یا میرفت پایین ...

وقتی یه طرف میره خودشو‌جمع میکنه متوجه میشم خودمم 

ولی الان کل شکمم تا پایین تمام دایره شکم سفت میشه تندتند

حالا عصر میرم پیش دکترم ببینم چی میگه ولی خب برا خودمو غیرطبیعیه قبلا اینطوری نبود انقد تندتند انقلا ...

من یادمخ تو حاملگی چند روز پشت سر هم شکمم سفت بود دکتر داروی ضد انقباض بهم داد حتمااا هصر برو متخصص زنان