2821
2789

میدونم سخته اذیت میکنن و بعضی وقتا هم واقعا اعصاب آدم نمی‌کشه ولی بزرگترین گناهیه ک در حق اون بچه میشه

میشه یکی مثل من و خواهر بردارم 

ک حتی از کوچیک تمرین چیزا می‌ترسیم (ب لطف مامانم) ک از هر چیزی واسه ترسوندن ما استفاده میکرد 

حالا ما دختریم کمتر مسخره میشیم 

داداشم دیگه ۱۵ سالشه و از خیلی چیزا واقعا می‌ترسه برمیگرده ب همون دوران بچگی .یکسره بهش می‌خندن بهش میگن ترسو .هی بقیه مسخره اش میکنن متاسفانه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامان منم همیشه میگه بچه رو نباید ترسوند. چون خودش از این موضوع خیلی آسیب دیده و الان از سگ و سوسک و تنهایی و خیلی چیزا میترسه ولی من و داداشم خیلی شجاعیم چون تو بچگیمون ما رو از هیچی نترسوند.

بخاطر نداشتن اعتماد به نفسه نه ترسوندن. اعتماد به نفستون رو سرکوب کردن

اونم هست ولی بخدا چیزی نبود ک ازش استفاده نکرده .مثلا ببین این نمکی رو‌ الان میندازتت تو گونی میبرتت.الان پلیس میاد میبرت.دزد میاد نمی‌دونم مرد همسایه میاد 😐

مگه چهطوری شما رو می ترسوندن که هنوز اذیتتون میکنه؟

تو ناخودآگاه آدم میره. مثلا به بچه میگن گریه کنی لولو میاد میخوردت‌. اون بچه به سن تفکر انتزاعی که برسه لولو رو به وحشتناک ترین حالت تصور میکنه و این تو ضمیرش ثبت میشه. بعدا که بزرگ میشه از تنها موندن تو خونه و تاریکی و این چیزا میترسه چون لولو ممکنه حالا که تنها و آسیب پذیره یه بلایی سرش بیاره.

اونم هست ولی بخدا چیزی نبود ک ازش استفاده نکرده .مثلا ببین این نمکی رو‌ الان میندازتت تو گونی میبرتت ...

ان شاالله که همه بچه ها و شما و برادرتون عاقبت بخیر و سلامت باشید.کار پدر و مادرها هم خیلی سخته 

مامان منم همیشه میگه بچه رو نباید ترسوند. چون خودش از این موضوع خیلی آسیب دیده و الان از سگ و سوسک و ...

چقدر خوب .اما بالاخره یکنفر باید این وسط تاوان بده تا تجربه بشه 😢

شاید باورتون نشه

مامانم بس مارو از تجاوزو برخورد پدرمو  تنها گشتنو اینا ترسونده

من حتی دوران متاهلیمم شوهرم بعلم میکرد یهو بابام یادم میوفتاد میکشیرم عقب

همون دورانم فهمیدم نمتونم رابطه برقرارکنم و مشکلات خودشو داره و باید حتما درمان شم

حس میکردم تجاوزه و بشدت ترس برم میداش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟