2777
2789

بچه ها بیاین چند تا از خصوصیات خوب ظاهری یا اخلاقی خودمون رو بگیم😍

من خیلی باهوش و بااستعداد، قوی و محکم و شدیدا مهربون هستم

ظاهری هم پوست خیلی لطیف و صاف چشمای درشت کشیده و مژه های خیلی بلند دارم

شما بگییید😍😌

خوبی های خودتون هیچ وقت یادتون نره😌🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ هوشی هیچکس خودشو کم هوش نمیدونه حد اقل توی این مورد تقسیم عادلانه صورت گرفته و کسی ناراضی نیست . مهربانی هم همه خودشون رو مهربان میدونن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به اندازه احترام میذارم ، فحش نمیدم ، خیلی صبورم ، قانعم ، امید زیادی دارم ، زندگیمو با همه مشکلاتش دوست دارم حاضر به معاوضه با زندگی شخص دیگه ای نیستم ، جسمم تا حد خوبی سالمه ، خودمو آدم روشن ضمیری میدونم ، از نظر خودم و اطرافیانم آدم بسیار باهوشی هستم

از لحاظ هوشی هیچکس خودشو کم هوش نمیدونه حد اقل توی این مورد تقسیم عادلانه صورت گرفته و کسی ناراضی نی ...

اتفاقا مهم اینه خودمون رو خوب بدونیم و از خودمون بیشتر تعریف کنیم 

من از ادمایی که مدام از خودشون و دیگران بد و بیراه میگن متنفرم از ادمایی که انرژی منفی رو به همه انتقال میدن

بعضی ادما نه تنها خوبی در خودشون نمیبینن بلکه در دیگران هم نمیتونن ببینن

این تاپیک رو هم زدم انقدر که همه از خودشون گلایه داشتن یاد بگیرن خوبی های خودشون رو همیشه ببینن