2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با همسر و مادر شوهرم جایی میریم این برادرزاده همسرم همش با ما میاد....کلا خونه مادرشوهرمه جاری هم ...

چندسالشه؟ 

تا یه سنی این ارتباط و رفت و امدا به هرحال بین عمو و‌ برادرزاده هست به مرور اوضاع بهتر میشه اگه هنوز بچس

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

من با همسر و مادر شوهرم جایی میریم این برادرزاده همسرم همش با ما میاد....کلا خونه مادرشوهرمه جاری هم ...

باهاش برخورد کن صبح معضل نشه برات.دیدم که میگم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اگه بچس شل کن زیاد سخت بگیری سخت میگذره

من با جاریم و برادر شوهرم میونه خوبی ندارم پس لزومی نداره که بچشون با من بیاد...اصلا شاید من بخوام جایی برم کسی ندونه....

10سالشه اما خیلی بی تربیت

اقتضای سنشه گلم زیاد حساس نباش ولی درکت میکنم

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

با خودت نبرش بگو میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته براش 

یا الکی یبار ک این افتاد دنبالتون بگو امروز مردم از ترس و من دیگه با هیشکی نمیرم بیرون و مسئولیت قبول نمیکنم بعد بگو بیرون ک بودیم ی ماشین بد رانندگی میکرد دو سه بار نزدیک بود تصادف کنیم مردم از ترس و دلهره بخاطر این بچه ک با ماست گفتم خدایا چه جوابی بدم و داشتم خفه میشدم از ترس و اینا 

یکم شلوغش کن و سری بعد ب جاریت بگو من میترسم از مسئولیت یا بذخوددبراذرشوهرت بگو 

عزیز اینا فقط بچشونو باهات نمیفرستن اینا در واقع یه جاسوس میفرستن ک براشون خبر بیاره 

یا ب طعنه بش بگو عزیزم خودم میام همه چیو از مو تا ماست برات تعریف میکنم نمیخاد این طفل معصومو بفرستی دنبالم بزا ذرس و مشقش برسه ک بدونه تو فهمیدی اینو برا جاسوسی میفرستن

با خودت نبرش بگو میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته براش یا الکی یبار ک این افتاد دنبالتون بگو امروز م ...

چون بعضی وقتا مادر شوهرم میاد دیگه اون بهونه می‌کنه که بهش وابسته س