ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه قبول نکنیم و همینجور رهاشون کنیم فکر میکنم خوشمون میاد بیشتر اینورا میانباید برخورد جدی بشه باها ...
نه بابا، ولشون کن این هولای داغون ارزش ندارن خون خودتو کثیف کنی
هر فکری ام میخوان بکنن، مهم اینه که به هدف کثیفشون نمیرسن
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اینم الان به من درخواست دوستی داده، دقت کردم این حال بهم زنا هر وقت آدم میاد از شوهرش یه چیز بد میگه ...
به منم درخواست داد این
والا من مجردم اصلا تاپیک هم ندارم
کامنت خاصی هم نذاشتم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
ولی من مجردم و درخواست داده کلا چشمش به هر کی بخوره درخواست میده انگار
عه شایدم😂
آخه برا من چند بار پیش اومده تا گفتم شوهرم فلانه برام درخواست اومده 🤮