2777
2789
عنوان

کاربر آقای مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردهای مریض کم بود دخترای هول هم اضافه شدن میان تاپیک میزنن پسر بیاد پیوی دیگه جای ما اینجا نیس

دیگه وقتی دختر بچه۱۳ساله بیاد تاپیک بزنه یعنی فاجعه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
این برخورد هیجانی برای چیه؟ درخواست اسمش روشه! نپذیرید و عبور کنید.🤷🏻‍♀️

اگه قبول نکنیم و همینجور رهاشون کنیم فکر میکنم خوشمون میاد بیشتر اینورا میان

باید برخورد جدی بشه باهاشون

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
خب قبول نکنین اینکاراچیه نی نی یارچیکارکنه

تعلیقشون کنه.بهترین کار

اینم الان به من درخواست دوستی داده، دقت کردم این حال بهم زنا هر وقت آدم میاد از شوهرش یه چیز بد میگه ...

بی شخصیتی سواستفاده گر

اگه قبول نکنیم و همینجور رهاشون کنیم فکر میکنم خوشمون میاد بیشتر اینورا میانباید برخورد جدی بشه باها ...

نه بابا، ولشون کن این هولای داغون ارزش ندارن خون خودتو کثیف کنی

هر فکری ام میخوان بکنن، مهم اینه که به هدف کثیفشون نمیرسن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اینم الان به من درخواست دوستی داده، دقت کردم این حال بهم زنا هر وقت آدم میاد از شوهرش یه چیز بد میگه ...

ولی من مجردم و درخواست داده 

کلا چشمش به هر کی بخوره درخواست میده انگار

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

اره به منم درخواست داده

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

دقیقا پیش خودشون میگن الان ناراحته راحت مخشومیزنم

اره 🤮

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به منم درخواست داد این 

والا من مجردم اصلا تاپیک هم ندارم 

کامنت خاصی هم نذاشتم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ولی من مجردم و درخواست داده کلا چشمش به هر کی بخوره درخواست میده انگار

عه شایدم😂

آخه برا من چند بار پیش اومده تا گفتم شوهرم فلانه برام درخواست اومده 🤮