2777
2789
عنوان

بیایید با هم مهربان تر باشیم

37 بازدید | 0 پست

بخدا راه دوری نمیره 

نمیخواد همش ثابت کنیم من بیشتر بلدم بیشتر عاقلم حرف من درسته و...

خیلی وقته دلم میخواست این تاپیک رو بزنم این حرفها رو بگم جور نمیشد 

تو تاپیک ها میبینی طرف زود ازدواج کرده 

اکثر اعضا: واااای چقدر زود، چرا قبول کردی، خودت هنوز بچه ای و...

لابد تو اون شرایط، خودش و خانواده و شرایطی که توش بوده باعث شده زود ازدواج کنه و اینطور تشخیص دادن

یکی تاپیک میزنه دلم همسر میخواد 

اکثر اعضا: حالا ما که شوهر کردیم چی شد، از مجردی لذت ببر، دیوانه ای دنبال شوهری وو...

عزیزم لازم نیست چیزی بگیم، ایشون هم دوست داره مثل ما خودش تجربه کنه و به نتیجه برسه تاهل بهتره یا مجردی، اگر شوهر یکی مون خوب از اب در نیومده دلیل نداره بقیه هم شوهر نکنن چون اش دهن سوزی نیست، بهتره بجاش فقط درد و دل استارتر رو گوش بدیم وبراش ارزوی بهترین ها کنیم 

یکی تاپیک میزنه: دوست پسرم فلان گفت...

اکثر اعضا: گه تو دوست پسر، بهشون رو نده، با پسر دوست نشو، برای خودت احترام قائل شو و...

در حالی که همه ماهایی که اینها رو به استارتر میگیم، خودمون هم این مراحل رو تجربه کردیم 

یکی تاپیک میزنه: مادرشوهرم اینو گفت فلان کرد

اکثر اعضا: برو دهنشو سرویس کن، برو بشورش بندازش رو بند و...

عزیزم من، هر کسی از زور شنیدن بدش میاد قطعا استارتری که اینو میگه خودش بلده اگر میتونست مادر شوهرش رو زنده نمیزاشت لابد شرایطش جور نیست و یا تواناییش رو نداره که بشورتش بندازتش رو بند 

اینا رو میگه یکی باهاش هم دردی کنه، دلش اروم بشه وگرنه شاید اگر به اشتباه حرف من بره باهاشون دعوا، بدتر زندگیش جهنم تر بشه

نمیگم باید کوتاه بیاد، منظورم اینه هر کسی بسته به جو خانواده خودش و همسرش و اخلاق اطرافیانش رفتار میکنه 

بیایین اینجا که دور هم تاپیکی می زنیم، با هم مهربون تر باشیم، نظراتمون رو محترمانه، دوستانه و بدون غرض بگیم، خواهرانه همو راهنمایی کنیم نه اینکه به زور فحش و دعوا و بی احترامی بخوایم خودمون رو عقل کل نشون بدیم و استارتر رو بدتر از تاپیکی که می زنه پشیمون کنیم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁