2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه م چیه

508 بازدید | 46 پست

سلام ... از صدای قلب دکتر گفته پسره ... همه علائم ظاهری هم به پسر میخوره ... اون روز رفتم آنومالی تصاویر خیلی ناواضح بود دستیار دکترم یه لحظه پرسید تصویر خوب شد؟اونم گفت هییی ...... بهم گفت جنسیت دختره ...همش دو به شک هستم ‌‌..‌ یه دختر دارم دخترم نفسمه دوس داشتم این یکی پسر باشه بنظرتون میشه اعتماد کرد به دکتر و مانیتور ناواضحش؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من ترش دوست داشتم حالم از شیرینیجات بهم میخورد بچم دختر شد قبلش عاشق شیرینی اینا بودم

شیرین میخوردم پسر شدن 

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترش دوست داشتم حالم از شیرینیجات بهم میخورد بچم دختر شد قبلش عاشق شیرینی اینا بودمشیرین میخوردم پ ...

چیز خاصی خیلی ویار نمیکنم ‌...گاهی دلم کباب میخواد و گاهی هم شوری 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
آنومالی خیلی دقتش بالاست خیلی کم پیش میاد که اشتباه کنن چون اون دکتر روزی چندین مراجعه کننده داره با ...

نمیدونم بااینکه عاشق دختر هستم اما شوهرم میگه هرچندتا دختر داشتیم رو چشمام میذارم ولی یه پسرم ازت میخوام 

عزیرم اول شکر کن که خدا شما رو لایق دو تا فرشته اش دونسته الان به هیچی فکر نکن و از بارداریت لذت ببر

فدات بشم .... ته دلم خالیه دلم گریه میخواد باور میکنی .... هم دختر دوس دارم و هم جامعه لعنتیمون پسر پسر میکنه 

نمیدونم بااینکه عاشق دختر هستم اما شوهرم میگه هرچندتا دختر داشتیم رو چشمام میذارم ولی یه پسرم ازت می ...

انشالله خدا بچه هات رو نگه داره خوشحال باش به این فکر کن روی این کره زمین چندین میلیون ادم هستن که حسرت اینو دارن که جای تو باشن ناشکری نکن 

برای خواسته شوهرت هم بعد چند سال برو ای وی اف تعیین جنسیت 

نمیدونم بااینکه عاشق دختر هستم اما شوهرم میگه هرچندتا دختر داشتیم رو چشمام میذارم ولی یه پسرم ازت می ...

بگو از خدا بخواه نه از من وا   😐

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
انشالله خدا بچه هات رو نگه داره خوشحال باش به این فکر کن روی این کره زمین چندین میلیون ادم هستن که ح ...

بخدا خداروشاکرم من دختر رو خیلی بیشتر دوس دارم ولی شوهرم اینجوری گفت ناراحت شدم ...چون دوس دارم همین دوتا بچه رو داشته باشیم 

فدات بشم .... ته دلم خالیه دلم گریه میخواد باور میکنی .... هم دختر دوس دارم و هم جامعه لعنتیمون پسر ...

خدا نکنه کاملا درکت می کنم چون ما هم دو تا دختر بودیم انقدر مردم پسر پسر کردن که مامانم رفت چند تا دکتر تعیین جنسیت بعد چند سال پسر اورد الان من ۳۵ سالمه داداشم ۱۸ سالشه

ولی خدایی بابام تا حالا ذره ای فرق نذاشته بین مون حتی به ما دو تا دختر خیلی بیشتر محبت می کنه

بگو از خدا بخواه نه از من وا 😐

این سری بهم گفت برو دکتر رژیم پسرزایی بگیر منم رفتم و تحت درمان بودم بایه غفلت اصلا فکرشم نمیکردم درمانم کامل نشده باردار شدم ...این غفلتم چون از جانب من بود بهم میگه تو عجول بودی صبر نکردی دوره کامل بشه