2777
2789

اگر کسی کوچکترین اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییشو دریغ نکنه..

فردی سه سال هست که از طریق اکانت های مختلف و در همه پیامرسانها مزاحم من میشه حتی تماس تلفنی هم گرفته با شماره اصلیش.. (فقط یکبار فحاشی کرده بود که من دسترسی به اون پیامها ندارم)

شمارم رو هم عوض کردم بازم پیدا کرده (این ادم مریضه و من نگران  اینم که جایی حضوری ببینمش و بلایی سرم بیاره هستم)

ایا پیگیری از دست من برمیاد؟..

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو در خطری رسیدگی میکنن

کجا باید برم؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم واقعا میترسم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
چی میگه تو پیاما

میگه من هرچقد عاشقتم تو از من متنفری خواهش میکنم بذار باهات حرف بزنم و چرت و پرت های متنوع

این ادم ۵۰ سالشه زن و بچه داره زندگی داره من ۱۶ سالمه

پدرم با این ادم برخورد جدی کرده حتی زنشم کاملا خبر داره ولی ولم نمیکنه

اگه چرا نشه فقط تا میتونی مدرک جمع کن و مثلا براش بنویس لطفا مزاحم من نشید بزار اون هر چی میخواد بگه ...

حتی اگه تلگرام باشه و اکانت های ناشناس؟ اینا هم تاثیر داره؟

شمارو میشناسه؟ اشناس؟

بله اشنای دور مادرم هست

بله میشه ولی چرا میترسی مگه باهات دشمنی داره

نمیدونم... ارامش روح و روانمو ازم گرفته