2777
2789

دوست من از قبل با ی اقایی چندسال دوست بوده حتی تو دوران دوستی بهش خیانت میکرده و این بارها بخشیده بعدها اون اقا بخاطر دعوا و خشونت افتاد زندان و همچنان دوستم باهاش رابطشو ادامه داد بعدهام خود اون اقا اعتراف کرد که معتاد به گل و شیشه هست ولی دوستم بازم قبولش کرد و حالا نامزد هستن چندشب پیش مچشو گرفت که داره بهش خیانت میکنه و اون اقا کتکش زد خانواده دوستم از این چیزا خبرندارن و فکر میکنن ادم خوبیه این دوستمم برای من مهمه و این انتخابش کاملا اشتباهه بارها باهاش صحبت کردم اما انگار قادر به کنار گزاشتن انتخاب اشتباهش نیست بنظرتون باید به خانوادش بگم جریانو یا بیخیال بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما بگو اگه دوسش داری معلومه بی عقله بدبخت نکنه خودشو  هر چند که خانوادش شاید مهم نباشه براشون وگرنه اگه دیده باشن پسره رو قطعا متوجه میشن به درد میخوره یا نه دیگه 

لایک نکن 🤨

به شکل ناشناس بگو یه نامه ایی چیزی بعد بگو خودشون برن سوپیشینه و..چک کنن بفهمن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال