2777
2789
عنوان

نامزدم پول کادو داد

145 بازدید | 8 پست

۸۰ تومن کادو داد، الان من میخوام موهامو ببرم بلوند کنم یجا میگه ۳۰ تومن یجا میگه ۱۰ تومن... از طرفی نمیخوام موهام بسوزه میخوام یه سالن خوب انجام بده برام، از طرفی هم دلم میخواد یجای قیمت مناسب برم که بقیه پولمو طلا بخرم... ولی خب برای موهامم زحمت زیاد کشیدم نمیخوام بسوزه🫠 سالن خیلی خوب تو تهران سراغ دارید که تجربه ی خوب داشتید و موهاتونو نسوزوندن معرفی میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان طلا فروشی که طلای کم اجرت داره هم معرفی میکنید؟ ایشالا که هزار برابر این مبالغ رو بهتون کادو ...

تو سکه سود بیشتر هست . علی الخصوص سکه تمام . اگه حدود ۱۰ میلیون دیگه میتونی رو پولت بذاری ، ۲تا تمام سکه بخر . ۵سال دیگه دعام میکنی .

تو سکه سود بیشتر هست . علی الخصوص سکه تمام . اگه حدود ۱۰ میلیون دیگه میتونی رو پولت بذاری ، ۲تا تمام ...

مرررررررسی عزیز مهربون. حالا نمیشه یدونه سکه بخرم و موهامو بلوند کنم دلم شاد شه؟ 😭😭

سلام.اگه پیاممو دیدی میشه جواب بدی.داستان زندگیتو خوندمم چقد شبیه من بودی

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.