2777
2789
عنوان

ضد آفتاب خوب معرفی کنید🥲

176 بازدید | 11 پست

اگر تجربه داشتید بگید لطفا 

پوست من چربه و قبلا ایزدین استفاده میکردم واقعا راضی بودم اما الان  یک و پونصده خیلی گرون شده و اصلا نمیصرفه برام  یه ضد آفتاب خوب معرفی کنید که قیمتش تا نهایتا ۷۰۰،۸۰۰ تومن باشه و محافظت خوبی داشته باشه 

لطفاً لافارر و مای فلوئیدی معرفی نکنید چون لافارر برام چربه مای هم اصلا محافظت نداره 

میشه،بلاخره🌄🌱

اتفاقا مای فلوئید رو یادمه خیلی از پیج‌ها تستش کردن و با دستگاه آزمایشش کردن محافظت خوبی داشت...

فقط نکته‌ای که داره باید دو برابر ضد آفتاب معمولی برداری ازش چون رقیق هست

امروز لبخند زدی؟   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیوتی اف جوسان و سنتلا و اسکین ۱۰۰۴ خوبن ها قیمتشون هم اوکیه

اینم بگم خودم بیوتی اف جوسان استفاده کردم کره ای اصل بود محافظتش تا ۲ ساعت نیم اوکیه ولی بعدش باید تمدید کنی و خودمم الان ایزدین دارم و به شدت گرونه

اتفاقا مای فلوئید رو یادمه خیلی از پیج‌ها تستش کردن و با دستگاه آزمایشش کردن محافظت خوبی داشت...فقط ...

دقیقا .

محافظت داره محافظتش خوبه 

ولی کلا ضد افتاب مای نباید مداوم استفاده بشه ترکیباتش خوب نیست مواد عطری هم داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دقیقا منم پوستم چربه و ضد آفتاب میخوام

سنتلا 

لاروش پوزای 

زیر یه تومن سیسپرسا بگیرید عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑