2821
2789
عنوان

استرس

152 بازدید | 14 پست

من الان نزدیک دو سال و نیم ک ازدواج کردم نزدیک یک سالم هم عقد بودم الان تازه شیش ماه اومدم خونه خودم ولی خورد و خوراکم با خانواده همسرم بود الان میخوام خورد و خوراکم رو جدا کنم همسرمم شغلش آزاده ولی انچنانی درآمد نداره یکم استرس دارم میترسم نتونیم از پس هزینه ها بر بیایم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو یک خونه بودیم ما تو اتاق بودیم بعد پدر شوهرم طبقه بالا دو واحد ساخت یکی داد ب ما یکی هم ب برادر ش ...

دست پدرشوهرت درد نکنه . گلی است از گل های بهشت که مشکل مسکن رو برای پسراش حل کرده .

خب پس خونتون جداس بهتر خورد و خوراکتون هم جدا بشه .

اگه مادرشوهرت دوس داره برید پایین پیشش برای شام و ناهار که بحثش فرق میکنه .

بستگی به خانوادشون هم داره خب الان مشکلی با این موضوع ندارن؟

خب من بهشون گفتم میخوام ک همسرم یکم به خودش تکیه کنه و مسئولیت بگیره مادرشوهرم چیزی نگفت دیگ پدرشوهرمم نمیدونم ولی فک نمیکنم خیلی بخوان گیر بدن

خب من بهشون گفتم میخوام ک همسرم یکم به خودش تکیه کنه و مسئولیت بگیره مادرشوهرم چیزی نگفت دیگ پدرشوهر ...

اهان خب پس درهرصورت اونا کاری ندارن بهتون شاید تا حدی تو مضیقه قرار بگیرید اما عادت میکنید بعد مدتی و اوضاع هم بهتر میشه 

دست پدرشوهرت درد نکنه . گلی است از گل های بهشت که مشکل مسکن رو برای پسراش حل کرده .خب پس خونتون جداس ...

خب یکم اونا حساسن میگن باید زود بیای پایین مثلا ۹ و نیم منم خب گاهی زود نمیخوابم یکم سختمه برای همین گفتم اگ خوراکم رو جدا کنم دیگ استرس اینو ندارم ک نکنه خوابم ببره اوینا