2777
2789
عنوان

تنهایی

240 بازدید | 34 پست

چقدر من تنهاترینم یه حسی تنهایی عمیق دارم باهیچی پرنمیشه شبا از خستگی بیهوش میشم ولی حس تنهاییم از بین نمیره  باهمه چیز خودمو سرگرم کردم بیفایده مشاوره رفتم بیفایده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدونم😆لهههههنتی پولدار بود از تاپیک اومدم بیرون

بهش میگم خانوم محترم شما دیروزم همین تاپیک و زدی چطوره هی ۲۰۰ تومن ۲۰۰ تومن میگیری روش نشد بگه ب تو مربوط نیست گفت شما چقدر دقیقی 😀

تنها نیستی پس خداروشکر.سعی کن ذهنیتتو تغییر بدی و کمتر بهش فکر کنی

اتفاقا هرجا میخوام برم تنهام شوهرم اهمیتی بهم نمیده میدونی دهن مردم بستنه راه برگشت ندارم دنیامون متفاوته کل مسؤلیت بچه انداخته گردن من ده روز دوبار میاد یه سر میزنه میره یه شهر دیگه هست چندسال رفتم پیشش محلم نذاشت برگشتم شهرخودمون نه اهل تفریحه نه خرید نه مسافرت منم از خونه بابام فراری بودم مجبوری زنش شدم 

اتفاقا هرجا میخوام برم تنهام شوهرم اهمیتی بهم نمیده میدونی دهن مردم بستنه راه برگشت ندارم دنیامون مت ...

ای بابا.با این شرایط ک گفتی اوضاع خیلی وخیمه.

بخاطر اینکه تنها نباشی بچه دار شدی؟

میخوام ببینم کسی مثل من هست شرایط منو داره مشاورم رفتم بیفایده

وقتی میاد خونه بند نمیشه دیگه دیروز دعوامون شد گفتم اگر زن گرفتی بگو تکلیفم مشخص بشه مسخره بازی دراورد

وقتی میاد خونه بند نمیشه دیگه دیروز دعوامون شد گفتم اگر زن گرفتی بگو تکلیفم مشخص بشه مسخره بازی دراو ...

شوهرت اگه نمیخواد باهات باشه چرا گرفتت؟از اول همین بوده؟یا جدیدا؟اینطور شده