mgandomiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 737 عنوان امروز با نامزدم برای اولین بار 920 بازدید | 21 پست امروز با نامزدم برای اولین بار رابطه داشتم رابطه کامل نبود ،ولی نمیدونم چمه همش استرس و دلهره دارم انگار بدترین کار دنیارو کردم چیکار کنم این حسو نداشته باشم استرس  دلهره داره منو میکشه 1403/06/28 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5068 اتفاقااولین بار خیلی خوبه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
mariarose عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 7046 چون قبل ازدواج انجام دادی استرس داریجات بودم نمیکردمولی اگه آدم درستیه اوکی باشچند وقته نامزدین؟اصلااااا کامل نداشته باش اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
دلبرخودم_م عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5636 منم اینجوری بودم اولش حتی هنوزم یکم بعدش عداب وجدان میگیرم.یکم بگذرع عادی میشه.سعیکن ریلکس باشی و همراهیش کنی و لذتشو ببری همین کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15240 حست درسته به این حس بدت ادامه بده تا دیگه تکرار نکنیاین چه کاری بود؟چرا انقدر زود وا دادی... من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!  🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
mgandomiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 737 منم اینجوری بودم اولش حتی هنوزم یکم بعدش عداب وجدان میگیرم.یکم بگذرع عادی میشه.سعیکن ریلکس باشی و ه ... منم نشستم دارم گریه میکنم
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 5678 عزیزم وقتی یه هفته بعد عقد تصمیم به جدایی میگیری به نظرم این چیزارو باهاش تجربه نکن تو آسیب میبینی این وسط دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
mgandomiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 737 نامزد داری عاشق اکستی😐 تو تاپیکای قبلیم توضیح داده بودم ..
mgandomiii مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 737 عزیزم وقتی یه هفته بعد عقد تصمیم به جدایی میگیری به نظرم این چیزارو باهاش تجربه نکن تو آسیب میبینی ا ... نمیدونم دیروز حس کردم ناراحتم کردم عذاب وجدان داشتم الان بدتر
اسراخانممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 7593 عزیزم وقتی یه هفته بعد عقد تصمیم به جدایی میگیری به نظرم این چیزارو باهاش تجربه نکن تو آسیب میبینی ا ... فعلا پسره آسیب دیده بیچارع پسره طرف عاشق اکسشع رفته نامزد کرده 😐 خب پسر مردم چ گناهی کرده میدونی داری خیانت میکنی ب نامزدت