2777
2789

قراره بره اتاق عمل

ازتون میخام برا سالم برگشتنش پیشم دعا کنید

به دعا و انرژیتون نیاز دارم

خیلی استرسی شدم و میترسم از دستش بدم

خواهش میکنم با قلب پاکتون دعا کنین خدا برام نگه داره اون آدمو .

انشالا عزیزاتون براتون بمونن❤️🩵

🩵💙💙🩵

انشالله خدا همه بیماران شفا بده انشاالله همه بیماران میرن اتاق عمل سلامت برگردن همچنین مریض شما 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله خداوند به ایشون سلامتی عنایت کنن

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

انشالله خداوند به ایشون سلامتی عنایت کننمن خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو ...

ممنون از دعای خوبت❤️

چه خوب ، حتمن انجام‌میدم 

ممنون که گفتی 

🩵💙💙🩵
دمت گرم پاک شد🙏ولی چه بازدیدی گرفت😑😂 دیگه تاپیک و چی این مدلی عمرا بزنم

اره😂

منم حوصله ندارم تاپیکم شلوغ شه

انقد نوتیف میاد که آدم اعصابش بهم میریزه.

ولی تاپیک جالبی بود.

🩵💙💙🩵
اره😂منم حوصله ندارم تاپیکم شلوغ شهانقد نوتیف میاد که آدم اعصابش بهم میریزه.ولی تاپیک جالبی بود.

ها بخدا🤦‍♂️

بعد اصلا فرض کن اینجا هی بیای ببینی تاپیک جلو چشم بقیه😑😂

خیلی🤝

ببخشید من فرصت نشد همونجا تو تاپیک خودم قبلش اجازه بگیرم.. ولی اشکالی نداره درخداست دادم؟ پیوی شما رو اینجا داشته باشم.. 

ها بخدا🤦‍♂️بعد اصلا فرض کن اینجا هی بیای ببینی تاپیک جلو چشم بقیه😑😂خیلی🤝 ببخشید من فرصت نشد همون ...

بله درسته‌.

خواهش میکنم...

خیر متاسفانه 

🩵💙💙🩵