2777
2789

من با خانواده همسرم  اومدیم سفر  .

امروز یجایی نشسته بودیم برای نهار بعد یه بحثی پیش اومد شوهرم تو‌جمع  گفت من بخاطر مادرم این سفر رو اومدم .

ناراحت شدم  چون من سفر رو ازش خواسته بودم  و البته می دونم به احتمال قوی بدون خانواده اش هم نمی اومد چون راهش زیاده.

درسته مادر  اولویت همه ماهاست ولی شوهرم دیگه شورش رو‌درآورده هر وقت من با مادرشوهر باشیم یه جوری رفتار میکنه که بگه مادرم در اولویت اوله و تو اولویت بعدی .

می خوام بگم منم قبول دارم مادر تو اولویته ولی نیازی هم نیست هی تو شرایط مختلف زنتو بکوبی که بگی مادرم اولویت اول هستش .

شما بودید عکس العمل تون چی بود ؟

من فقط سکوت کردم

این نیز بگذرد .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما باهاش حرف بزن بهش بگو خانواده ای که تشکیل میدی از خانواده ای که ازش اومدی مهم تره و با لج بازی چیزی درست نمیشه منطقی وفتی خودتون تنها بودین باهاش حرف بزن و ناراحتیتو بیان کن

من نمی‌دونم اینجور مردا از جون زنشون چی میخوان؟چرا ی دختری با هزار امید و آرزو بیاد آخه اینو میگی.من نمی‌دونم چی میگم اون لحظه ،حق داری هنگ کنی

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

تو خلوت بهش میگقتم و تو جمع چیزی بروز نمیدادم ک فک کنن نقطه ضعفمه

منم سکوت کردم و در خلوت بهش گفتم  اونم اعصابش خرد شد گفت فقط همین یبار باهامون اومدن سفر . ( سالهاست باهاشون جایی نرفتیم)

این نیز بگذرد .....