2777
2789
عنوان

دوستان راهنمایی و دلداری میخوام راجع به شیر دادن به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه کنم پسکم شیر میخوره همونم فوری بیدار میشه خودم کلافه شدم به دخترم تا دوسال شیر دادم ولی ال ...

چقدرمثل منی ...منم بچه دوم اصلا حوصله نداشتم شیر بدم فقط می‌خوام زودتر شیر بخوره آروم بگیره مخصوصا شب ها شیر خشک دادم خودم راحت باشم 

چند وقت بعد دیگه سینه نگگرفت؟فقط شب میدادین؟

تا شش ماهگی خیلی خوب هر پو‌رو‌میخورد بعد شش ماهگی دیگه بیشتر شد شیر خشک الان یکساله هست دیگه فقط شیر خشک ...اصلا با شیر خودم حوصلم نمیومد البته من ۴۰ سالم هست شاید بی تاثیر نیست

شیردهی دوران سختیه من اصلا نمیتونستم تحمل کنم یه بند بخوام شیر بدم البته من سرسینه هم ندارم و بچه هام نمیتونستن خوب بخورن هرسه شیرخشکی شدن ولی سالم و باهوش و قوی هستن اگه واقعا قصد داری شیر مادر بدی با سرنگ یا قاشق بهش بده که عادت به شیشه نکنه 

تا شش ماهگی خیلی خوب هر پو‌رو‌میخورد بعد شش ماهگی دیگه بیشتر شد شیر خشک الان یکساله هست دیگه فقط شیر ...

منم ۳۶ هستم.دخترم تا ۴ ماه هردو رو می‌خورد ولی سینه رو بهتر می‌خورد دیگه بعدش شیشه نگرفت.....اما پسرم اصلا صبر نداره شیر کم باشه یا نیاد سری ول میکنه گریه میکنه اصلا مک نمیزنه خوب منم کلافه میشم...روزا خوبه شیر داشته باشم میخوره ولی شب ....

شیر خشک از شیر مادر هم بهتره چون حاوی ویتامین و غیره هست  ولی شیر مادر نفخ میاره

من خودمم تازه زایمان کردم و دلم واسه همه مادر ها میسوزه که با وجود ۹ ماه بارداری و درد زایمان و سختی های بعدش حالا بخوای شیر هم بدی. واقعا بدن ضعیف میشه منم اوایل شیر خودمم میدادم شیر خشک هم میدادم. که خیلی سخت بود خداروشکر دیگه سینه منو نمی‌گرفت فقط. شیر خشک میخوره الانم ماشاءالله خیلی عالیه از نظر قد و وزن  نگران نباش دختر شیر خشک بده. و اینقدر خودتو زجر نده به اندازه کافی زحمت میکشی دیگه شیر هم بدی چیزی ازت باقی نمیمونه من مثل خواهرت نصحیتت میکنم.  فامیل ما که خودش و همسرش پزشک هستن به بچه شون شیر خشک میدادن چون میگفتن کامل تر و بهتره 

شیر خشک از شیر مادر هم بهتره چون حاوی ویتامین و غیره هست ولی شیر مادر نفخ میارهمن خودمم تازه زایمان ...

مرسی عزیزم این عذاب وجدان لعنتی اگر ولم کنه....اصلا نمیدونم چی شده همش بغض میکنم انگار پام گیره نمیتونم تکون بخورم از کنار بچه

منم ۳۶ هستم.دخترم تا ۴ ماه هردو رو می‌خورد ولی سینه رو بهتر می‌خورد دیگه بعدش شیشه نگرفت.....اما پسر ...

بدن آدم انگار در زایمان اول یه قوتی دیگه داره و خودمون هم صبورتر من نه بدنم جون داره نه خودم حوصله

بدن آدم انگار در زایمان اول یه قوتی دیگه داره و خودمون هم صبورتر من نه بدنم جون داره نه خودم حوصله

من فقط چند روز اول تونستم با لذت شیر بدم بعدش همش عذاب شد خودمم شرایط روحیم خوب نیست

مرسی عزیزم این عذاب وجدان لعنتی اگر ولم کنه....اصلا نمیدونم چی شده همش بغض میکنم انگار پام گیره نمیت ...

عزیزم میگذره منم همین جور بودم تازه من سرکوفت هم میخوردم که نوک سینه نداری و بچه نمیتونه بخوره ولی روحیه خودمو خراب نکردم هر جور راحت تری انجام بده درسته شیرمادر بهتره ولی روحیه ی مادر واجب تره ماها زنهای قدیم نیستیم تموم غذاهامون تراریخته و شیمیایی ولی قدیم یه نون و ماست هم میخوردن سالم بود الان کباب میخوری هیچ طعم و مزه ایی نمیده 

عزیزم میگذره منم همین جور بودم تازه من سرکوفت هم میخوردم که نوک سینه نداری و بچه نمیتونه بخوره ولی ر ...

دقیقا درسته.....چقدر روزای اول بهم چسبید....کیف داد....پسرم آرومه...شیر خشک می‌خورد گریه نمیکرد الان سینه رو مک میزنه نمیاد گریه میکنه منم استرس میگیرم