2777
2789

ی کاری بام کرده ک راضیم ب مرگ چقدر ی ادم میتونه ظالم باشه مگه چیکارت کردم ک منو ول کردی استفادشو ازم کرد الان منو ول کرده میگه از خونم برو هرشبم فقط واس خواب میاد خونه نفقع هم نمیده قرصم تموم شده باید برم دکتر ولی پول نمیده ...لعنت ب همچین مردی نمیخوای طلاقم بدع خب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگه برو ؟ خب برو و وایسا پا طلاق و اینجور خودتا دق نده

ااخه میگه برو من ک نمیتونم حق طلاق بامن نیس بش گفتم حق طلاق با توئع میگه طلاقت میدم ولی نمیده میخواد منو عذاب بده ک من خودم برم دنبال طلاق از خداشه منم پول ندارم اخه ..اگ اون طلاقم بده اجرت نحله مهریه نفقه تصنیف اموال همه گردنشه ولی اینجوری من برم مجبور میشم مهریمو ببخشم ک حق طلاق بگیرم

والامیرن یه جاهایی حاجت میخوان خود بنده خدا هشتش گره نهش بوده🤣

اولا که تو صحبت کردن در مورد این بزرگان ادب رو رعایت کن ثانیا مگه  امامان و امامزادگان بزرگوار مثل ما هستن که فقط به فکر خودشونو مشکلات خودشون باشن اتفاقا این بزرگواران  برای بدست اوردن رضایت پروردگار خیلی سختیهارو به جون میخرن و حرفی نمیزنن ولی در مورد بندگان دیگه ی خداوند همیشه دعای خیر میکنن بخاطر همین بهشون متوسل میشیم تا برامون دعا بکنن

استارتر ازت خواهش میکنم این بار رفتی دعا کن شوهرمنم بمیره چون خودم خیلی به قم دورم،شوهرمنم خیلی ظالم وعوضیه با اینکه پول درحد خودش داره خیلی گدا صفت وکلی اخلاق بده دیگه