2777
2789
عنوان

خواهرم سرکار میره گاهی بچه اش رو میاره پیش من شوهرم خیلی نق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 31 پست
چون میگی میری سرکار میگم خودش تنها چرا هزینه ها رو تامین نمیکنه

عزیزم سر کار نمیرم من خانه دار هستم و دو تا بچه ی کوچیک دارم 

گاهی بچه هامو وقتی بخوام دکتر یا دندون پزشکی برم مجبثرم پیش کسی بذارم که خیلی کسی گردن نمیگیره هیچ کدوم رو و پرستار ساعتی ام که نمیتونم بگیرم و اصلا به هر کسی نمیشه اعتماد کرد 

خدا سایه ی همه ی پدر و مادر ها رو بالاسر بچه هاشون نگه داره

الهی شما ام سلامت باشید دوست خوبم

ابجی ببخش اومدم اینجا تو یک تاپیکی دیدم راجب بنیاد مسکن نظر گذاشتید برای استاتر اون تاپیک اومدم بپرسم ما ت بنیاد مسکن کارمیکنی یا اشناتون اونجاس چن تا سوال دارم؟میتونید راهنمایی کنید اگه اشکال نداره هروقت پیام منو دیدید درخواست بدید من سوالام پرسیدم یا اگ میتونید بازم کمکم کنید تو یک موضوعی مدیونتونم بعد پایان کفتگو میتونید لغوکنید درخواستتون رو چون پیام اینجا میمونه ترجیح میدم اینجا نگم کلن بیخوابم دنبال جوابم برای سوالم ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.