2777
2789

البته خیلی شیطونه همش درحال بازی وباید مواظبش باشم ولی جیغ جیغو هم نیست 

من سالها بچه های خواهرشوهرمو نگه داشتم تا تونست کارشو نگه داره  الان بزرگ شدن و دیگه تنهایی میتونن خونه بمونن  هروقت خواهرم بچشو میاره تا یکی دو روز بد اخلاقی میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول میخواستم بگم حق داره اما تا گفتی بچه های خواهرشو نگه میداشتی نظرم عوض شد بهش بگو یادت رفته بچه های خواهرتو نگهداری میکردم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

نمیشه بذاره مهد 

بقیه روزاا کجا میمونه؟

اگه خونه ی مامانت نزدیکه روزایی که میگه بچه رو میارم برو خونه ی مامانت نگه دار تا همسرت غر نزنه

من خودم جایی بخوام برم بچمو نمیدم خواهرم میگم بیا خونه ی مامان برام نگه دار

چون خواهرمم با مادرشوهر زندگی میکنه دوست ندارم حرف و حدیثی باشه

اول میخواستم بگم حق داره اما تا گفتی بچه های خواهرشو نگه میداشتی نظرم عوض شد بهش بگو یادت رفته بچه ه ...

گفتم هربار میگه میگه غلط کردی خواستی نکنی درصورتی همون موقع  هم خودم دلم میسوخت هم شوهرم میگفت گناه داره کجاببره 

حالا دوتا خواهرشوهر دیگه هم دارم به خدا اونا به زووور نگه میداشتن ولی بچه های خواهرشوهرم با من راحتتربودن چون بداخلاقی نمیکردم بهشون گفتم بچن گناه دارن