2821
2789

واو خیلی بده

ان یکاد و چهار قل بخون

اسپند دود کن

انشاالله چیزی نمیشه

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اعتقادی ندارم پس تاپیکو ترک میکنم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

موهای من همسایه امون گفت چقدر خوبه از اون به بعد چنان ریزشی پیدا کرد ک الان کم مونده کچل بشم  

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
اعتقادی ندارم پس تاپیکو ترک میکنم

لابد ندیدی عزیزم

عید ماهی گرفتیم نزدیک ۱سال داشتیم

همسایه اومد گفت واااای اینا ماهی سال قبلن

از در خونه زد بیرون ماهیا اومدن رو اب

بنا داشت کار میکرد برامون رو‌داربست بود زن همسایه اومد گفت چه فرزه

از رو داربست افتاد دستش شکست 

لابد ندیدی عزیزمعید ماهی گرفتیم نزدیک ۱سال داشتیمهمسایه اومد گفت واااای اینا ماهی سال قبلناز در خونه ...

با دعا گربه سیاه بارون نمیاد

عادت ندارم هرچیزی رو به چشم شور ربط بدم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان این چ ربطی ب اون داشت

روش فکر کنید

لابد ندیدی عزیزمعید ماهی گرفتیم نزدیک ۱سال داشتیمهمسایه اومد گفت واااای اینا ماهی سال قبلناز در خونه ...

ماهم داشتیم تو فامیل طرف از یه نفر تعریف کرد که چقدر قشنگ شده چقدر لباسش بهش میاد روز بعدش سمت چپ بدنش فلج شد همه مونده بودن هر دکتری هم میبردنش میگفتن هیچی نیست بعد رفتن به زنه گفتن یه تیکه از لباسی که برای خود زنه باشه رو گرفتن سوزوندن طرف خوب ‌شد😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز