2777
2789
عنوان

فوت شدگان نی نی سایت🖤💔

1585 بازدید | 46 پست

این عزیزان فوت شدگان سایت هستن و ما فقط از این سه نفر خبر داریم خیلیا ی دیگه هم هستن:)

@مامان_ترنم  

ایشون بر اثر سقوط تو هواپیمای تهران به اروميه در سال ۸۹ فوت شدن و دختر کوچولوشون ترنم و همسرشون هم همینطور:)

متاسفانه کاربری این عزعز فوت شده دیگه در دسترس نیست

@جذاب_تو_دلی  

این بنده خدا هم اسمش مبینا بود ۱۶ سالش بود که سال ۱۴۰۱ از بالکن پرت شد و فوت کرد و اسمش تو فوت شدگان بهشت زهرا هست :)

ایشون متاسفانه تنها فوت شده ای هستن که کاربریشون هنوز هست. 

@می_می_ناز  

این عزیز هم بر اثر سرطان سینه فوت شدن و کاربریشون متاسفانه در دسترس نیست

سلامت روح همشون صلوات 🥲

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

چندنفر دیگم هستن اسمشون یادم نیس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم فوت شده هست ولی کسی خبرنداره

گفتم💔🥲

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد