2777
2789
عنوان

رفقا

233 بازدید | 19 پست

سلام وقتتون بخیر ببخشید با ۲۱ هزار منطقه سه انسانی 

شانس قبولی مددکاری اجتماعی یا علوم تربیتی یا فقه و حقوق روزانه دانشگاه های تیپ ۲و۳ هست؟

یا هم حسابداری فنی حرفه ای؟

تا بیشتر از ۲۱ هزار تو این رشته های از منطقه ۳ قبولی روزانه دیدم ولی استرس دارم باز.

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️
بستگی به انتخاب رشته داره، اینشالله که قبول بشی

انشالله✨️

امسال این رشته تو دانشگاه ها افزایش ظرفیت داشتن

و همه انتخابام طبق علاقم ورتبه بودش ولی باز نگرانم

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به انتخاب رشته داره، اینشالله که قبول بشی

یه سوال از چه نظر میگید بستگی به انتخاب رشته داره؟

چون از یه مشاور خبره‌ای هم پرسیدم همینو گفت

انشالله✨️امسال این رشته تو دانشگاه ها افزایش ظرفیت داشتنو همه انتخابام طبق علاقم ورتبه بودش ولی باز ...

سهمیه بومی واستان خوب دارین ، حتما پذیرفته میشی

کدام استان هستید

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
یه سوال از چه نظر میگید بستگی به انتخاب رشته داره؟چون از یه مشاور خبره‌ای هم پرسیدم همینو گفت

توضیحش خیلی ، اینجا جاش نیست

سهمیه بومی واستان خوب دارین ، حتما پذیرفته میشیکدام استان هستید

بومی یاسوجم

هدفم بیشتر مددکاریه

دآنگاه یاسوج رشته مورد علاقه ات را داره؟

نه

شیراز دارش برا اولین بار ارائه ش داده ولی گفتم شاید رتبم نخوره نزدم یزد و بروجرد و ایلام زدم

نهشیراز دارش برا اولین بار ارائه ش داده ولی گفتم شاید رتبم نخوره نزدم یزد و بروجرد و ایلام زدم

باید می دیدی یاسوج ناحیه وقطبش کدام استان‌های دیگه هست

آن استان‌ها شانست بیشتر بوده

باید می دیدی یاسوج ناحیه وقطبش کدام استان‌های دیگه هستآن استان‌ها شانست بیشتر بوده

مددکاری پذیرشش کشوریه وهمچنین علوم تربیتی 

ولی رشته های دیگه حسابداری و فقه و حقوق اینا ناحیه این اینارو تو ناحیه خودم زدم 

مددکاری پذیرشش کشوریه وهمچنین علوم تربیتی ولی رشته های دیگه حسابداری و فقه و حقوق اینا ناحیه این این ...

خوبه احتمالا همان ایلام بیاری، اگر قبل تر از سایر رشته ها زده باشی

مددکاری یزد و بروجرد و ایلام به ترتیب اولویت اول تا سوم زدمبعد حسابداری یاسوج بعدهم بقیه رشته ها دقی ...

خوبه، احتمال ایلامت زیادتره، چون بومی هستی وایلام جزه 

ناحیه هست 

خوبه، احتمال ایلامت زیادتره، چون بومی هستی وایلام جزه ناحیه هست

انشالله 

ولی ناحیه ما یاسوج و بندرعباس و بوشهر و شیرازع