2777
2789
عنوان

چجوری چراغ سبز نشون بدم

304 بازدید | 18 پست

من یه استادی داشتم از ترم یک روش کراش بودم هنوزم هستم دلم میخواد بشناسمش و چون دیگه وارد رابطه نمیخوام بشم،باهاش اگه مناسب بود ازدواج کنم.اما نمیدونم چجوری باید اونو به خودم علاقه مند کنم.تو اینستا پیداش کردم و همو فالو کردیم.ترم یک هم یبار واسش کیک درست کردم بردم.فک نکنم دیگه باهاش کلاس داشته باشیم ولی اتفاقی شاید ببینیم همو تو دانشگاه.ترم یک اخرش حتی بهش زنگ زدم که بگم احساسمو همین که جواب داد قطع کردم چون خجالت میکشیدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا کلوز فرند از خودت عکسای خوشگل بزار دابسمش های مود شروشیطونی بزار یکارکن ریپلای کنه یجوری حرف بزن بفهمی‌کلاساش چه روزاییه اون روزا برو اونجا یهو دیدیش بگو عه چه اتفاقی دیدیم همو .بعد سعی‌نکن بچسبی بهش مثلا این کیک درست کردنت خیط بود

نه آخه میگفت هرکی گوشیش زنگ بخوره شیرینی بیاره و...منم زنگ خورد چن بار گفت دیگه فقط واسه خودش بردم

شايد كسي تو زندگيش باشه هيچ وقت خودتو كوچيك نكن 

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

عزیزم تو ذهنت هر چی نمایان میشه دلیل نمیشه بتونی بدست بیاری خودت میگی استاد تو از نظر سواد در حد اندازه اون نیستی چون اون تو سطح خودش دنبال هدفشه مگه این که هرز باشه فقط بخواد بهت سیخ بزنه ۴ روز بعد فراموشت کنه .

بجنورد
اینستا کلوز فرند از خودت عکسای خوشگل بزار دابسمش های مود شروشیطونی بزار یکارکن ریپلای کنه یجوری حرف ...

اخه من خودم حساسم همیشه با حجاب عکس بذارم و فک نمیکنم با دابسمش و این جینگول بازیا جذب شه چون اونم بنظر غیرتی میاد 

اخه من خودم حساسم همیشه با حجاب عکس بذارم و فک نمیکنم با دابسمش و این جینگول بازیا جذب شه چون اونم ب ...

اگه جذب میشد تاحالا شده بود

ولش

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

عزیزم تو ذهنت هر چی نمایان میشه دلیل نمیشه بتونی بدست بیاری خودت میگی استاد تو از نظر سواد در حد اند ...

چه ربطی داره

منم فارغ التحصیل شم سطحم میاد بالا.مردا هم ترجیح میدن خودشون سر باشن ار تحصیلات و کار.