2777
2789
عنوان

با یه آقایی دارم آشنا میشم ببینین چی میگه بهم 💢

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنسله...

عالی جوابشو دادی🤍🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

جانم

یه بار بهش گفتم چند روزی بهم پیام نده حالم خوب نیس میخوام تنها باشم بهتر شدم خودم پیام میدم.

گفت همش  تابوده همین بوده عزیزام  به من که میرسن حال ندارن حوصله ندارن  ولی برا باقی چیزا وکارا سرحال و ... بیخیال ملیکا.

بعد از سه روز پیام دادم بهش احوالپرسی کردم و معذرت خواهی کردم گفتم به این دلیل حال روحیم خوب نبود.شرمنده

کثافط تا 4 روز جواب نداد و خبری ازش نبود 🤯

بعد از 4 روز پیام داد سلام خوبی؟ حالت هر چی پیام میداد جوابشو نمیدادم.

بعد گفت چرا جواب نمیدی؟ گفتم به همون دلیلی که این چند روز جواب ندادی.برو همون جایی که این چند روز بودی به همین راحتی.

گفت باشه میرم وقتی به همین راحتی منو نمیخای  مواقب خودت باش دوست دارم .فقط بدون مریضی جدیده گرفته بودم  کاش فقط سوال میکردی بعد مثم دستمال کاغذی مینداختیم بیرون

گفتم من نفهم که نیستم. ادم مریضی هم بگیره‌ جواب پیام میتونه بده

گفت پیاماتم خونده بودم جوابم داده بودم به قران برات نیومده بوده دیروز متوجه شدم فقط بدون خیل دلم برات تنگ شده

اوسگول 🤥

🤨😑

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔