2777
2789
عنوان

پوشش توی مهمونی و جمع

293 بازدید | 12 پست

سلام خانمها ی عزیز شبتون بخیر.بنظر شما یه دختر ۱۹،۲۰ ساله زشته که تو مهمونی جلوی اقایون و پسرهای بزرگ فامیل چه فامیل دور چه نزدیک  شال نذاره و موهاش پیدا باشه؟مثلا با بلوز و شلوار لی یا یه پیراهن شبیه پیراهن ساحلی یکسره ولی تا روی زانو  که استین کوتاه یا سه ربع هست بچرخه؟بعضیا میگن گناهه.بعضیا هم میگن گناه نیست ولی یجوریه و زشته.من فلسفش رو متوجه نمیشم ایا پوششی که بالا گفتم تحریک کننده هست بنظرتون یا جلب توجه میکنه ؟ راجع به  یه جمع خانواده های نیمه مذهبی صحبت میکنم یعنی نه خیلی محجبه نه خیلی بی حجاب. خواهشا هرکسی نظر شخصی خودش رو بگه و واقعا نمیخوام الکی حاشیه یا بحث ایجاد بشه فقط یه راهنمایی میخواستم🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزجان .گناه بودن که گناهه اگه بقیه نامحرمن.در ضمن دختر بیست ساله حتما زیباست و جوان و با این توصیفات خودش فکر می‌کنه تحریک کننده نیست.شرمتده رک‌گفتم.نخورید منو.

سلام عزیزجان .گناه بودن که گناهه اگه بقیه نامحرمن.در ضمن دختر بیست ساله حتما زیباست و جوان و با این ...

بله خواهر کوچیکترم هست سال اول داشنجوییشه خوشگل و خوش هیکل و تقریبا بوره یعنی کلا زیباییش خیلی تو چشمه و میدونم که پسرهای فامیل خوششون میاد.دختر پاکیه نه با پسر دوسته نه هیچی حتی نمازهاشم میخونه ولی حجاب اصلا براش مهم نیست و خودش بدون حجابم احساس راحتی میکنه و مامانم میگه گناهه ولی اون اعتقادی نداره به حجاب

اگر ادمی هستی که دین و اعتقاد برات مهمه خب نه درست نیسولی اگر خیلی معتقد نیستی و فک و فامیلاتم میدون ...

خواهرم اهل نماز هست و خب یه سری اعتقادات خاص خودشو داره ولی اصلا به حجاب و این جور چیزا باور نداره.فامیل ها به ظاهر پاکن ولی خب اقایون و پسرها گاهی اوقات پاک هم باشن اگه دختری رو بدون حجاب ببینن وسوسه میشن کلا مخصوصا خواهر منم چون موهای خرمایی روشن و‌پوست سفید داره و کلا چهره جذابی داره با اینکه بدون عمل و ارایش هست و کلاخوش قد و بالا هست بنظر خود من یکم یه جوریه که کلا حجاب نداشته باشه تو جمع ولی خودش قبول نداره اصلااا

خواهرم اهل نماز هست و خب یه سری اعتقادات خاص خودشو داره ولی اصلا به حجاب و این جور چیزا باور نداره.ف ...

خانم ها شماهم نظراتون رو بگید و راهنماییم کنید که چجوری بهش توضیح بدم که حساس نشه رو این مسئله و یکم پوشیده تر بپوشه.یعنی بهش بگم فقط پاهاش و دستاش پیدا نباشه یا موهای سرشم حتما بپوشونه چون موهاش واقعا زیباست ولی اهل شال و اینا نیست