2777
2789
عنوان

پول قرضی

76 بازدید | 9 پست

داداشم ضامن ما شده یه ماه پیش چون چندتا قسط عقب افتادیم از حساب داداشم کم کردن من اون پولو به داداشم دادم گفتم به شوهرم نگه که من دادم هرموقع داد بزنه به حساب من حالا یه هفته ست شوهرم اون پولو زده به حساب داداشم اما داداشم اصلا به رو خودش نمیاره من اون پولو گذاشته بودم برا بچه م یه کم وسایل بخرم باردارم حالا روم نمیشه بهش بگم چیکار کنم؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو سلام شوهرم پول ریخته بی زحمت پولو بزن می‌خوام برای بچم وسیله بخرم مرسی

روم نمیشه آخه زشته من مستقیم بهش بگم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
احتمالا نگه داشته واسه قسط های بعدی که اگه عقب افتاد دیگه از حقوقش برداشت نکنن

تو این یه سال این اولین بار بود تازه من که دادم بهش همون روز. قسط ما ۱۰ ساله ست تازه دو سالش گذشته😐

نگو پول رو میخوام بگو شوهرت پول نزده سؤالش کن

شوهرم براش پیام داده که ببخشید دیر شد پولو زدم برات اونم گفته عجله ای نبود دمت گرم این یعنی منم میدونم دیگه خودش نباید بفهمه🥺

خوب پس هیچی رو رو از داداشت یاد بگیر که به روی خودش نمیاره

😪