2777
2789

همین آدمی که هستم راضی هستم چون برای چه خوب بودنش چه بد بودنش حسابی درد کشیدم 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسلماً همینطور

پس اینقدر باید تلاش کرد که همیشه بهترین خودت باشی بقیش اضافه کاریه این دنیا ارزش حسرت کشیدن نداره 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
پس از جایگاهی که دارید لذت ببرید

صرفا تایپک واسه اینکه بیشتر با خودمون صادق باشیم اینکه چه کسی میتونستیم باشیم ولی بخاطر یکسری بهانه نشدیم و نخواهیم شد...

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

صرفا تایپک واسه اینکه بیشتر با خودمون صادق باشیم اینکه چه کسی میتونستیم باشیم ولی بخاطر یکسری بهانه ...

آدم ضعیف همیشه بهونه میاره کسی که بخواد به بهترین خودش تبدیل میشه چطور آدما وقتی توی خطر هستن خیلی کارها از دستشون برمیاد یا اینکه عزیزترین کسشون توی خطر باشه همه کاری میکنن مثل مادری که حاضر توی آتیش بره تا بچه اش رو نجات بده پس تنبلی آدما میشه بهونه همیشه هم دنبال مقصر میگردیم توی زندگی که تقصیر فلانی بود نه برادر من نه خواهر من فقط مقصر خودتی که ترسیدی از تغییر عادت کردی به درد کشیدن