2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب مادرشوهرم و بدم

131 بازدید | 10 پست

اگه تاپیک قبلیمو خونده باشید از اون موقع به بعد باهاش سرد شدم و زیاد حوصلشو ندارم و خونشون نمیرم 

هر وقت مهمونی میخواد بره یا مهمون اگه بخواد بیاد خونشون زنگ میزنه به شوهرم میگه شما بیاین اصلا به من زنگ نمیزنه

امشب قرار بود بعد شام بریم خونشون

که شوهرم دیر تر میاد خونه

من همیشه اگه شوهرم هم نبود زود میرفتم خونشون

الان زنگ زد که تو چرا نیومدی خونمون و خیلی تغییر کردی و حواستو جمع کنن

من😳😳😳

به نظرتون رفتم خونشون اگه دوباره گفت بهش بگم تو اونسری بهم گفتی نمیخوامت و بهم گفتی پدرسوخته و بیشرف؟؟

جلوی شوهرم و پدرشوهرم‌بگمم؟

یا حرف نزنم؟؟

انقد که حرف نزدم و ساکت موندم هر چی دلشون میخواد میگنن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنظر من سکوت کن و بکارت ادامه بده بزار بیشتر بسوزه 

اتفاقا همین امروز ظهر پیش مادر شوهرم بودم فهمید ناخن کاشتم ببین نمیدونی چه بازی هایی درمی‌آورد که دومی نداشت می‌گفت تو با چادر اومدی خونه من حالا چرا اینجوری شدی اصلا ی وضعی ببین منو میگی دریغ از کمی توجه اصلا فقط انگورمو می‌خوردم ببین داشت منفجر میشد 

چه پررو ! این همه توهین کرده بعد میگه چرا تغییر کردی ؟!

اون هر حرفی دلش میخواد میزنه و انتظار داره من اصلا ناراحت نشم

میفهمه که ناراحت شدم میگه شوخی کردم😑

دلم میخواد کلمو بکوبم به دیوار اصلا حوصلشو ندارم 

شوهرمم هی میگه چرا اینجوری شدی دوست نداری بری اونجا و خانوادمو دیگه دوست نداری 

ببین بنظر من سکوت کن و بکارت ادامه بده بزار بیشتر بسوزه اتفاقا همین امروز ظهر پیش مادر شوهرم بودم فه ...

اره دقیقا وقتی که منم ناخنم و کاشته بودم 

پدرشوهرم اولین بار کاری کرده بود که من رفتم ناخنامو کندم

به نظرت هر چقد سکوت کنم اینا پررو تر نمیشن و به کارشون ادامه نمیدن؟

جوابشو بدم یا مثل همیشه ساکت بمونم و جواب ندم بهتره؟

جواب نده همیشه سکوت کن میدونی چرا آدما هیچ وقت رفتارهای بد خودشونو یادشون نمیمونه و گردن نمیگیرن فقط کافیه تو یه واکنش کوچیک نشون بدی همونو میکنن پوتک میکوبن توو سر خودت کلی هم با حرفاشون شوهرتو ازت دور میکنن سکوت بهترین جوابه برو پیششون و شاد کلی با شوهرت بگید و بخندید اصلا انگار اتفاقی نیوفتاده

جواب نده همیشه سکوت کن میدونی چرا آدما هیچ وقت رفتارهای بد خودشونو یادشون نمیمونه و گردن نمیگیرن فقط ...

اخه چقدر بریزم تو خودم و به شوهرم و خانوادش چیزی نگمم؟؟

اونا اصلا متوجه نمیشن و همین اخلاقاشونو دارن و هیچوقتم خوب نمیشن چون فکر میکنن هر چی اونا بگن باید بگیم چشم