2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بابت فرهنگیان

309 بازدید | 38 پست

من امسال کنکور داشتم رتبم بد شد ولی اصلا منابع فرهنگیان رو نخوندم همینحوری کنکورشو دادم که قبول نشدم چون دوست نداشتم ولی الان با خودم میگم از خدات هم باشه حقوقم میدن از اول ولی خوب دفترچه استانمون دبیری نداشت منم کلا فقط دبیری زیست میخوام الان برای سال بعدم دبیری زیست احتمالا نزارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما ولی من میخونمنترس میزارن کی میگ نمیزارن؟

عریزم چیا رو میخونی برا فرهنگیان ؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

منم دقیقا مثل شمام و میخوام بخونم برا سال بعد آموزگاریو دبیری هم برام فرقی نداره🤦‍♀️

برا من داره نمیتونم با ابتدایی کنار بیام   خواهرم دبیره همین الانم نگاه از بالا داره بهم