2777
2789

سمی شوهر سابقم 

برداشت گوشیمو شماره های تاکسی تلفنی رو پاک کرد 

کیفمو گشت و دستمال کاغذی کهنه پیدا کرد و میپرسید با کی بودی کجا استفاده اش کردی برداشته بود از دستمال کاغذی عکس میگرف و میگف فردا میبرم پزشک قانونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی خدایا ، سوژه روزم تکمیل شد آخه من ۱۲ سالم بود وقتی همکلاسیام راجب عادت صحبت میکردن باهاشون قهر ...

😂😂

ولی چقدر بعضیا شعورشون کمه 

چقدر می تونه یه آدم احمق و نادون باشه 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
سمی شوهر سابقم برداشت گوشیمو شماره های تاکسی تلفنی رو پاک کرد کیفمو گشت و دستمال کاغذی کهنه پیدا کرد ...

😂😂😂😂😂😂😂🤣تاکسی تلفنی که هر ساعت یکی جواب میده و شخص ثابتی نیست ، سمیه ، دستمال کاغذی دیگه اسیده ، آخه مگه اینجا فضاعه ، پزشکی قانونی بخواد دستمالو چک کنه🤣🤣🤣

دوست پسر سابق من شش ماه پیش کات کرد شش ماهه دنبالمه و تا زمانی من محلش نمیدم میفته دنبالم یا تو کافه تا یک شب میشینه بیام ولی تا یه کم محلش بدم یا مثلا یه پی ام ساده دادم گفتم خوش بکذره کافه میزنه بلاکم میکنه البته دلیلش میدونم منم میزارم برای خودش مشغول باشه 🤣🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
😂😂😂😂😂😂😂🤣تاکسی تلفنی که هر ساعت یکی جواب میده و شخص ثابتی نیست ، سمیه ، دستمال کاغذی دیگه اسی ...

از این بدترم هست من با دوست پسرم میرفتم کافه گردنم نمیتونستم تکون بدم سرم بچرخونم فکر میکرد به مردا نگاه میکنم الانم کات کرده باز میاد کافه میشینه نکنه کسی نگاه کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.