2777
2789
عنوان

پول چقد براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 62 پست
اصلا بدبختی بدون دلیل نمیدونم چرا وچمه

برو یه دور بزن قشنگ با برو بچ بیرون برو  حالت خوب میشه،خدا رم شکر کن بابت پول هات ،بی پولی غیر بدبختی چیزی نداره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ما بدبختا ب همین هم راضیم... موهام کذاشتم بلند برم 10 تومن بفروشم😂

مگه ۱۰ میلیون چی میشه چکارمیشه کرد 

عزیزم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
وای خدای من انشالله درست میشه

همین ک نمیتونی مارو درک کنی یعنی خیلی خوشبختی 😍😄😂

والا حال آدم ک همیشه ممکنه بهم بریزه مث زمان پریودی بی دلیل دلت میخاد بمیری هورمونات بهم میریزه 

مساعل دیگه هم همین طور 

ایشالله ک حالتون خوب باشه

برو یه دور بزن قشنگ با برو بچ بیرون برو حالت خوب میشه،خدا رم شکر کن بابت پول هات ،بی پولی غیر بدبخت ...

هیچ دوستی ندارم متاسفانه یعنی نمیتونیم ارتباط بگیریم بخاطرشغل همسرم ومن هم عادت کردم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
خدا گواهه هیچی هیچ مشکلی ندارم اما همش گریه میکنم نمیدونم اصلا مث این دیونه هامیشم

پیاده رویی سر صبح  یا گل و گلدان بخر باهاشون حرف بزن. سعی کن دوست خوب پیدا کنی تنهای بدترین درد تو خونه زیاد نمون ک فکر خیال تو ذهنت بیاد مسافرت کوچیک و خیلی کارای کوچیک حال ادم خوب میکنه

لا ادمای منفی و انرزی منفی میدن اصلا رفت امد نکن ناخوداگاه تاثیر میزاره روی شما. 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

همین ک نمیتونی مارو درک کنی یعنی خیلی خوشبختی 😍😄😂والا حال آدم ک همیشه ممکنه بهم بریزه مث زمان پری ...

انشالله عزیزم 

انشالله شما هم روز به روز بیشتر خوشبخت بشی 

من هم هرآنچه دارم اذان خداوند هست ومن هم امانت دارم

هیچ دوستی ندارم متاسفانه یعنی نمیتونیم ارتباط بگیریم بخاطرشغل همسرم ومن هم عادت کردم

گشت و گذار با دوستا خیلی رو آدم تاثیر میزاره،البته دوست خوب.ببین چه کاریو دوس داری همونو انجام بده.انشالله که حالت بهتربشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
مگه ۱۰ میلیون چی میشه چکارمیشه کرد عزیزم

برا ما ک همه حقوق شوهرم برا قسط و خرج خونه میره حداقل میشه یکم لباس گرفت و شهریه دانشگاهم یکمش مونده برا چند سال پیش باید صفر ش میکردم تا مدرکم بگیرم

پیاده رویی سر صبح یا گل و گلدان بخر باهاشون حرف بزن. سعی کن دوست خوب پیدا کنی تنهای بدترین درد تو خ ...

بله درسته 

اما بخا طر شغل همسرم نمیتونیم ارتباط بگیریم با دیگران

برا ما ک همه حقوق شوهرم برا قسط و خرج خونه میره حداقل میشه یکم لباس گرفت و شهریه دانشگاهم یکمش مونده ...

اخ عزیزم بمیرم الهی

گشت و گذار با دوستا خیلی رو آدم تاثیر میزاره،البته دوست خوب.ببین چه کاریو دوس داری همونو انجام بده.ا ...

دقییقااا من خالم هر وقت زنک میزنه بهم انقد ناله میکنه و از مشکلات ش میگه ک من حس میکنم ی مقدار از انرژی منفیش ب من داده. ک من تا چند روز الکی حالم بده. و اون بعد هر بار زنگ زدن میگه اخیش سبک شدم...  واقعا تاثیر داره دوست شاد و پر انرژی خیلی به ادم حس خوبی میده

گشت و گذار با دوستا خیلی رو آدم تاثیر میزاره،البته دوست خوب.ببین چه کاریو دوس داری همونو انجام بده.ا ...

بله مچکرم

اخ عزیزم بمیرم الهی

خدا نکنه عزیزم...  به نظرم بیشتر این ناراحتی های بی دلیل تون برا تنهایی انسان ذاتا اجتماعی وقتی از مردم فاصله بگیره افسرده میشه. نمیدونم شرایط تون ولی ی دوست ک در حد خانواده خودتون باشه داشته باش