الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا گواهه هیچی هیچ مشکلی ندارم اما همش گریه میکنم نمیدونم اصلا مث این دیونه هامیشم
پیاده رویی سر صبح یا گل و گلدان بخر باهاشون حرف بزن. سعی کن دوست خوب پیدا کنی تنهای بدترین درد تو خونه زیاد نمون ک فکر خیال تو ذهنت بیاد مسافرت کوچیک و خیلی کارای کوچیک حال ادم خوب میکنه
لا ادمای منفی و انرزی منفی میدن اصلا رفت امد نکن ناخوداگاه تاثیر میزاره روی شما.
ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
گشت و گذار با دوستا خیلی رو آدم تاثیر میزاره،البته دوست خوب.ببین چه کاریو دوس داری همونو انجام بده.ا ...
دقییقااا من خالم هر وقت زنک میزنه بهم انقد ناله میکنه و از مشکلات ش میگه ک من حس میکنم ی مقدار از انرژی منفیش ب من داده. ک من تا چند روز الکی حالم بده. و اون بعد هر بار زنگ زدن میگه اخیش سبک شدم... واقعا تاثیر داره دوست شاد و پر انرژی خیلی به ادم حس خوبی میده
خدا نکنه عزیزم... به نظرم بیشتر این ناراحتی های بی دلیل تون برا تنهایی انسان ذاتا اجتماعی وقتی از مردم فاصله بگیره افسرده میشه. نمیدونم شرایط تون ولی ی دوست ک در حد خانواده خودتون باشه داشته باش