2777
2789

من امسال یازدهم انسانیم مشاوره گرفتم میگه کل کتابای کمک درسی رو انتشارات خیلی سبز بگیر و یه سری دیگه میگن خیلی سبز خیلی کامل نی مهرماه و مشاوران به نظر شما کدوم سطحش بهتره و کامل تره 

من خودم دوازدهم مشاور تک رقمیه بهت توصیه میکنم به کتاب تست اکتفا نکن منبع مناسب بگیر توی سال دوازدهم تست آزمون ها به شدت سخت میشن و اگر سوال سخت و چالشی کار نکنی به شدت ضربه میخوری

اگ میخوای منابع خوب رو بهت بگم 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوران تخصصی برای انسانی کار می‌کنه . من ۱۴۰۰ کنکور دادما اینو بگم .. اقتصاد رو خیلی سبز گرفتم یادمه خوب بود من بالاترین درصد درسام اقتصاد و روانشناسی بود .‌‌جفتش خیلی سبز بود .. فلسفه و منطقم مشاوران بود .. زبانم شهاب اناری .. جامعه شناسیم مهروماه 🤣قشنگ همه رو امتحان کردم ..همه شون خوب بودن واقعا اینم بگم من شاید کلا دوماه هم کنکوری نخوندم .. ولی موقع مدرسه و سرکلاس سنگ تموم گذاشته بودم..طوری که با اینکه تاریخ رو برا کنکور اصلا نخونده بودم اما از دوران مدرسه و درس یادم بود و تست زدم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مشاوران تخصصی برای انسانی کار می‌کنه . من ۱۴۰۰ کنکور دادما اینو بگم .. اقتصاد رو خیلی سبز گرفتم یادم ...

یا خداااا تا حالا میگفتن اول خیلی و سبز مهرماه بعد مشاوران نمیدونم اصن کتاب نگیرم بهتره انقد انتشارات اومده 😅

از خیلی سبز راضی بودی ؟کامله؟بعد سطحش بالاعه؟

بله ممنون میشم

کتاب هارو با توجه به سطح مینویسم از متوسط زه سخت ب همون ترتیب بخون 

اول منبع اول و تموم کن بعد دومی

فلسفه و منطق : مهروماه _نیما جواهری انتشارات نشر دریافت

فنون : برای تست سبک شناسی خیلی سبز قوی تر از مهروماهه در کل من خیلی سبز برای منبع اول پیشنهاد میکنم

مهروماه تفاوت چندانی نداره توصیه میکنم بعد خیلی سبز کتاب های موضوعی رو کار کنی

توی نت بزنی برات میاره،، بهش میگن کتاب های چهارمین مهروماه برای علوم فنون 

مثلا فن اول فقط برای ارایه هست

فن دوم فقط سبک شناسی

فن سوم فقط قرابت

فن چهارم فقط عروض و قافیه

ریاضی : خیلی سبز(اگر ضعیفی) _مهروماه _ ای کیو _ نردبام در آخر آزمون های قلم چی و ماز

عربی : مهروماه_نردبام بعدش آزمون های قلم چی و ماز

تاریخ و جغرافیا فقط فقط و فقط کتااااااب

کتاب تست های این دو درس به هیچ وجه به کنکور نزدیک نیست اصلا و ابدا ارزش کار کردن ندارن

روانشناسی : منبع اول کتاب _ خیلی سبز _سوالات قلم چی و ماز حتماااا حل کن مخصوصا سوالات مسئله ای

اقتصاد : مهرومه

جامعه: منبع اول کتاب_مهروماه 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

کتاب هارو با توجه به سطح مینویسم از متوسط زه سخت ب همون ترتیب بخون اول منبع اول و تموم کن بعد دومیفل ...

خیلی ممنونممم مرسی ❤️

آزمونای قلم چی بهتر از مازه ؟

ببخشین این همه سوال پرسیدم❤️😅

از بس مشاورا آدمو گیج میکنن نمیشه باهاشون حرف زد

کتاب هارو با توجه به سطح مینویسم از متوسط زه سخت ب همون ترتیب بخون اول منبع اول و تموم کن بعد دومیفل ...

بخشید ک اشتباه تایپ دارم

کتاب های چهارفن (زدم چهارمین😂