2777
2789

پسرم بد غذاس

هر چیزی نمیخوره

امسال میخاد بره اول

شیفت صب باشه میدونم از خاب پاشه نمیتونه سریع صبحانه بخوره

چیا براش بخرم ببره ک هم مفید باشه 

هم اینکه بچه های دیگه ببینن دلشون نخاد و باعث اذیتی بقیه نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من مهد کودک میره معمولا خودم در هفته یکی دو بار کیک میپزم برش میدم براش میذارم زیاد نمیخوره اونجا تو خونه صبونشو میدم. شما هم حتما زود بیدارش کن به هیچ وجه بدون صبونه نفرستی. بچه ناشتا چیزی یاد نمیگیره. هر جور عادت کنه تا آخر همونه

لقمه 

مغزیجات (مویز،پسته،بادوم،انجبر و کشمش)

میوه 

شیر 

بیسکوییت

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

ببین چی دوست دارت همونو بذار لای نون باگت بده ببره با هر میوت ای که دوست داره.  هر شب از خودش بپرس فردا برات چی بذارم

وقتی ساندویچی ببره دیگه کسی هم نمیبینه که دلش بخواد.  

اگرم دوستی داره دوتا ساندویچ براش بذار یکی رو بده به دوستش

امروز جشن داشتن تا الان چیکارا کردین عزیزم برا مدرسه؟

آره امروز صب جشن داشتن

یک شنبه هم گفتن شیفتش مشخص میشه بیاین کلاسارو مشخص کنیم

چون دو تا کلاس شدن و ی معلم نیومده بود امروز

کلاس بندی افتاد یک شنبه

اینکه بچه ها نبینن و دلشون نخواد رو نمیتونی کنترل کنی چون بچه شما نیاره ده تای دیگه میارن پس خودتو اذیت نکن ما پارسال سر پیش دبستانی انقدر رعایت کردیم به بچه هامون خوراکی های مورد علاقه شونو ندادیم ولی بازم چندین نفر میاوردن و بی فایده بود،معلم امسالشون گفت هرچی دوست دارید بدید بهشون مهم اینه که بخورن و ضرر نداشته باشه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
تا چ حد بدغذا ؟؟ میوه . ساندویچ و لقمه های ساده نون پنیر گردو . یا پیراشکی و سمبوسه . کیک خونگی .

تا حدی ک کیک خونگی نمیخوره

پیراشکی سرد بشه نمیخوره

میوه خوبه میشه بذارم ببرم

پسر من مهد کودک میره معمولا خودم در هفته یکی دو بار کیک میپزم برش میدم براش میذارم زیاد نمیخوره اونج ...

اره منم پسرم پارسال پیش یک بود امسال میره پیش ۲. از همین الان صبحها ساعت شیش بیدارش میکنم تا هفت دیگه سرحال میشه سفره میندازیم باهم صبحانه میخوریم.  قشنگ میخوره.  از اول مهر یه ربع به شیش بیدارش میکنم که به کاراش برسه هفتو نیمم سرویسش میاد. 

میوه رو ک گذاشتی قاچ کن بزار تو ظرف..ولی کلا هرجور شده صبحانه چند لقمه بش بده ک بخوره قبل اینکه بره..مامانم مدرسه ک می‌رفتیم اصلا نمیزاشت بدون صبحانه بریم ...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم