پسر من مهد کودک میره معمولا خودم در هفته یکی دو بار کیک میپزم برش میدم براش میذارم زیاد نمیخوره اونجا تو خونه صبونشو میدم. شما هم حتما زود بیدارش کن به هیچ وجه بدون صبونه نفرستی. بچه ناشتا چیزی یاد نمیگیره. هر جور عادت کنه تا آخر همونه
اینکه بچه ها نبینن و دلشون نخواد رو نمیتونی کنترل کنی چون بچه شما نیاره ده تای دیگه میارن پس خودتو اذیت نکن ما پارسال سر پیش دبستانی انقدر رعایت کردیم به بچه هامون خوراکی های مورد علاقه شونو ندادیم ولی بازم چندین نفر میاوردن و بی فایده بود،معلم امسالشون گفت هرچی دوست دارید بدید بهشون مهم اینه که بخورن و ضرر نداشته باشه
کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید من دیگه اون کاربر سابق نمیشم از همتون آتو دارم
پسر من مهد کودک میره معمولا خودم در هفته یکی دو بار کیک میپزم برش میدم براش میذارم زیاد نمیخوره اونج ...
اره منم پسرم پارسال پیش یک بود امسال میره پیش ۲. از همین الان صبحها ساعت شیش بیدارش میکنم تا هفت دیگه سرحال میشه سفره میندازیم باهم صبحانه میخوریم. قشنگ میخوره. از اول مهر یه ربع به شیش بیدارش میکنم که به کاراش برسه هفتو نیمم سرویسش میاد.
میوه رو ک گذاشتی قاچ کن بزار تو ظرف..ولی کلا هرجور شده صبحانه چند لقمه بش بده ک بخوره قبل اینکه بره..مامانم مدرسه ک میرفتیم اصلا نمیزاشت بدون صبحانه بریم ...
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم