2789

الان شش ساله عروس اوردیم تو ساختمونمون

لطف کردیم خونه دادیم نشسته بد کاری کردیم؟؟

از همون اول گفتیم عروس باید خونگی باشه اهل زندگی و خانه داری و خدمت به فامیل شوهر

چون دختر وقتی ازدواج میکنه باید دیگه مال فامیل شوهرش باشه اگر اونارو راضی نکنه آبروی خودشو خانوادشو برده در واقع

در ضمن همون نامزدی بهش گفتیم ما نوه میخواییم پسرمون تک پسره و باید هموم شب باردار بشی و حق جلوگیری نداری

ولی خبری نیست حرفی هم میزنیم بدش میاد

یه بار دکتر آوردیم دوست مامانم بود معاینش کنه اگر نازاس بگه خانم بعد مدتی فهمید ناراحت شد

وقتی عروس تو ساختمون پدرشوهر نشسته و نونشو میخوره باید هرچی میگن بگه چشم

ولی خانم تازه داره سرکار میره درس میخونه به خودش میرسه

مامانم به داداشم گفت نزارش سرکار اصلا آزادی نده بهش که از خودش درمیاد اما داداشم عرضه نداره جمعش کنه

اصلا به فامیل شوهر که مهم ترین اصل زندگی هستند توجهی نمیکنه

مامانم همش عروسای دیگه رو براش مثال میزنه تا اون آگاه بشه اما بازم بدش میاد

بهشم گفتیم ما از عروس شانس نیوردیم و تو عروس خوبی نیستی

مامانم بهش گفته بود هر روز به ما سر بزن و بیا رفت امد زیاد بکن و هرجا رفتیم با ما بیا اما اون برعکس کرد لج کرد

از چشم منم افتاده

نه خدمتی میکنه نه بچه میاره برامون این عروس چه جایگاهی داره؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سهمیه فحشت اومده پایین اومدی تا پرش کنیم؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فک میکنم داری شوخی میکنی ک بازدید بگیری

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

چقد متنفرم ازاون خودشیرینایی که فکر میکنم با این تاپیکای مزخرف زدن بازدید میگیرن و معروف میشن امیدوارم تهش بترکی که اینجوری نفرت پراکنی می‌کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

تا وسطاش خوندم حالم بد شد عذوس اوردین برده که نیاوردین

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

وقتی کسی رو میارین خونتون منت نزارین سرش خواهشاً

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7