2777
2789

شوهرمن ی کارمند سادس ،نه خونه داره ماشینش هم ب اسم باباشه 

پدرش شغل آزاده سالی حداقل ۱ میلیارد درآمدش حداقل!

اما یکسره می‌میگن نداریم نداریم یکسره از شوهرم پول میخوان ،مجرد بوده مامانش تموم حقوقشو میگرفته برا خودش ،بعد ازدواجمون بارها آزمون پول گرفتن ،یبار خونه خریدن ۲۰۰ تومن و بغیر ازون ۳۰ تومن ۴۰ تومن ۵۰ تومن به بهانه های مختلف میگیرن ،درسته قرض میگیرن اما آنقدر دیر پس میدن ۲ سال بعد ک پول بی ارزش شده

من رفته بودم قهر تازه اومدم ،الان باز داداشش زنگ میزنه ۲ تومن بده برم عروسی، باباش زنگ میزنه ۵ تومن بده 

توروخدا بگین چکار کنم خسته شدم ،راهکار بدین چکار کنم ،شوهرمم خیلی سادس دلش میسوزه میده الانم من گفتم نده اما میترسم قایمکی بده باز 

تازه داداشش چندبار ک قرض گرفته کلا پس نداده به روی خودشم نیاورده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش خرج بتراش من شوهرخواهرم هم دقیقا همین بود خواهرم هم اونو کرده زیر قرض و وام به بهانه طلا و ماشین خریدن مدام رفت روی حساب هممون وام گرفت الان شوهرش جوری شده گاهی پول کم میاره برای قسطش می‌ره از خانوادش میگیره

براش خرج بتراش من شوهرخواهرم هم دقیقا همین بود خواهرم هم اونو کرده زیر قرض و وام به بهانه طلا و ماشی ...

چه ‌کار خوبی کرده منم باید همینکار بکنم 

درستش هم همینه ک خونواده باید کمک حال بچه باشن تو این دوره و زمونه 

چه ‌کار خوبی کرده منم باید همینکار بکنم درستش هم همینه ک خونواده باید کمک حال بچه باشن تو این دوره و ...

تو میتونی اینکار و کنی من چی بگم که شوهرم هم کار خودشو انجام  میده هم اونا رو  ولی فقط حق خودشو بهش میدن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
عه مطمئنی من نیستی؟ همه چیزایی که گفتی عین زندگی منه. بااین تفاوت که مال من اسمش قرضه اما هیچوقت پس ...

مال ماهم گاهی پس میدن گاهی نمیدن ،بارها شده میگن فلان چیزو بخر پولش میدیم اما نمیدن 

خیلی سخته با اینجور مردا زندگی کردن ، کمبود محبت دارن میخوان همش اینجوری محبت خونوادشون جلب کنن، تو این دوره زمونه به این گرونی والا دوروبر من همه خونواده ها به بچه ها کمک میکنن خونه دار بشن پول میدن کمک میکنن مال ماها برعکسه😏🤐

چه ‌کار خوبی کرده منم باید همینکار بکنم درستش هم همینه ک خونواده باید کمک حال بچه باشن تو این دوره و ...

آره بابا بهترین کاره اینم راهکار مامانم بود 😂 

اوایل خواهرم سیاست نداشت همش دعوا میکردن چند بار قهر کرد اومد خونه بابام شوهرش قول داد دیگه پول اضافه به این و اون نده اما بعداً اتفاقی خواهرم پیامک های رو توی گوشیش که دید فهمید این آدم درست بشو نیست اما به روی خودش نیورد و به روش مامانم رفت جلو الان هم سرویس طلا خریده و هم ماشین خریدن با وام و میخواد دوباره روی حساب من وام بگیره بره ماشین برای خودش برداره کلا الان شوهرش بدبختش دیگه نمبتونه نفس بکشه چه برسه پول به کسی بده😅😅

شوهر منم بدبخت

ی مقدار وضع ما ب نسبت برادرشوهرم خوبه انتظار های زیاد دارن

الان خواهرشوهرم ۲ماهشه؛ شوهرم میگه ۲۰ ۳۰ تومن میخام کمک سیسمونی ب بابام بدم. ۱سال و نیم پیش ب خواهرش ۲۰تومن بابت کمک جهیزیه داد

قراره اخر ماه ماشین و طلا برام بخره فقط میخام تو خرج بندازمش

من از خیلی از نیازهام گذشتم ک شوهرم پیشرفت کنا اما اون بفکر خانواده اش

ماشین مدل پایین سر کردم. طلاهام رو بخاطر کارش فروختم

اما میگه ماشین و طلا ب چ کارم میاد فقط فکر و ذکر خیّر بودن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

تو میتونی اینکار و کنی من چی بگم که شوهرم هم کار خودشو انجام میده هم اونا رو ولی فقط حق خودشو بهش ...

یعنی چی هم کار خودشو هم اونارو؟

شریکن؟

والا شوهر منم مفتی میره ب باباش کمک میکنه باباش توف هم کف دستش نمیندازه

یعنی چی هم کار خودشو هم اونارو؟شریکن؟والا شوهر منم مفتی میره ب باباش کمک میکنه باباش توف هم کف دستش ...

آره شریکن اما جای دو نفر کار می‌کنه یعنی یکیشون می‌خوابه قشنگ تفریح می‌ره این برا اونا کار میکنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آره بابا بهترین کاره اینم راهکار مامانم بود 😂 اوایل خواهرم سیاست نداشت همش دعوا میکردن چند بار قهر ...

😅بهترین سیاست واسه اینجور مردا 

هم تو زندگیشون صاحب همه چی میشن هم دیگه بقیه امیدشون از پول گرفتن ازش ناامید میشه