2777
2789

بچه ها من خیلی از دست خانوادم ناراحتم

بابام یکبارم نشده بهم پول تو جیبی بده حتی وقتی که مجرد بودم

تو دوران نامزدی ام اگ از همسرم بخوام بهم میده 

اما الان ک نزدیک عروسیمونه نمیخوام ازش پول بگیرم

ولی هیچکدوم از عضای خانواده اصن تابحالا نپرسیدن ک پول میخای یا نه مامانم شاغله از مامانم بخوام بهم میده اما بعدش قر میزنه ک مگ شوهر نداری باید بهت پول تو جیبی بده دگ اینو همه میدونن دوران نامزدی نفقه تعلق نمیگیره شما ام مثل منیید ایا🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم من مجرد بودم اصن مامانمم حتی بهم پول تو جیبی نمیداد تا نامزد کردیم همش میگف چرا بهت پول نمیدع..اخه یکی نیس بگ تو دوران مجردیم کسی نبود بپرسه پول لازمته یا نه الان ک شوهر کردم همه وکیل وصی شدین😐

منم همچین شرایطی رو داشتم بابام بهم پولی نمیداد و منم خجالت می‌کشیدم از نامزدم بخوام اما خود نامزدم ...

اره منم دانشگا میرفتم هزینشو میداد😅

کلا کارش چون ازاده اکثر موقع ها دستش خالی بود ولی مسافرت میرفتیم یا من چیزی میخاستم اگ پول داشته دادع الانم دکتر میرم خرجشو شوهرم میدع

هیچکدوم نمیدادن🤣

ببین طبق تجربه ام میگم از الان فقطط ازشوهرت توقع داشته باش و عادتش بده که بفهمه وظیفه اش،چبه

شماها فطعا رابطه دارید دیگه پس اونم باید خرجی بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دوتا از ابجیام تو دوران نامزدی کامل بابام میداد ، شوهرشون در حد هدیه خریدن ،البته بابام میگفت نگیرند ازشون چون سنشون کم بود 

اما الان این یکی ابجیم خود شوهرش نمیزاره بابام بهش بده 

خوشبحالت..من اصن نه روم میشه از شوهرم بگیرم ن از مامانم

این اخلاقتو بزار کنار 

منم اینجوری بودم خیلی ضربه خوردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هیچکدوم نمیدادن🤣ببین طبق تجربه ام میگم از الان فقطط ازشوهرت توقع داشته باش و عادتش بده که بفهمه وظی ...

اون میدع ولی ن همیشه چون شغلش ازاده همیشه پول ندارع😆

ولی اگر داشته باشه همیشه پول میدع بهم 

خوشبحالت..من اصن نه روم میشه از شوهرم بگیرم ن از مامانم

منم دقیقا اخلاقم اینه یعنی متنفرم از اینکه بگم پول میخوام شوهرم هم می‌دونه به خاطر همین گاهی اوقات کارتش رو میده بهم و میگه برو‌هرچی میخوای بخر 

مثلا الان به کیف چرم خریدم نزدیک 3 میلیون اما با پول خودم خریدم و به شوهرم نگفتم خیلی اخلاق بدی دارم اصلأ نمیتونم بهش بگم پول میخوام حالا کیف که اومد فاکتور میزارم روی میز تا خودش ببینه بزنه به حسابم پولش رو😂😂😅

دوتا از ابجیام تو دوران نامزدی کامل بابام میداد ، شوهرشون در حد هدیه خریدن ،البته بابام میگفت نگیرند ...

اصن بابای من تاحالا پول تو جیبی ندادع من مدرسه ام میرفتم مامانم بهم پول میداد😐💔