2777
2789

؟؟؟ 

خونواده من راهشون دوره هر 3،4ماه میان

دوسه روز میمونن خونه ی ما. 

(مامانم هر چی تو خونشون باشه، قابل باشه میاره برامون، مثلا ربی پخته باشه، سوغاتی(برنج، تخم مرغ محلی و سبزی و اینا...)) 

وقتی بچمون بدنیا اومده بود ده روز موندن خونمون (دوسال پیش) 

بعد همسرم همیشه این تو ذهنشه بابات دست تو جیبش نمیکنه، 

بابام اینا زیاد اوضاع مالیشون خوب نیست(نه که بد باشه، معمولی شاید) 

ما هم بریم خونشون سه چهار روز یا شده یک هفته میمونیم، اونا اصلا انتظار ندارن ما چیزی بخریم. 

اما همسرم خودش دوست داره یه چیزایی بخره،(مثلا یه نوشابه ای دوغی یا یه وعده مرغی) 

به قول خودش این آخرا وقتی رفتیم خونشون اگه خرجی نکرده درواقع خواسته لج کنه.

نمیدونم والا چی درسته

فقط ناراحتم از این مدل فکر کردنای همسرم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خسیس

کی خسیسه؟ 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

به شوهرت بگو خانواده من بعد مدتها میان مهمون من میشن

من توقعی ندارم چیزی بیارن ما رسم نداریم 

توهم سختته نخر ولی حرف مفتم نزن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بگو اگر داشته باشن دریغ نمی‌کنند شما هم آخری ها خرج نکردی هیچی نگفتن یاد بگیر

مگه حرف متوجه میشه😔

خیلی عادی بشین باهاش حرف بزن بگو تو که وضع مالی پدرم رو میدونی در حد توانشون هرکاری باشه انجام میدن ...

وقتی داریم دعوا میکنیم اینا رو میگه 

هر چی تو دلشه میگه

اونموقع دلم میخواد خفش کنم

خانواده منم هرسری میومدن اصفهان که بودم کلی چیزی میاوردن یا کمکی چیزی میکردن و حتی خوراکشونم میاوردن که ما سختمون نشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰