2777
2789
عنوان

انتخاب واحد دانشگاه فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 47 پست
سلام،درمورد کدوم مرحله دوست دارین بدونید؟

ممنون میشم بگید از اول که کنکور میدین تا نتایج میاد برای دانشگاه فرهنگیان حتما باید چادری بود؟

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برای ورود به دانشگاه گزینش داره یا مربوط بعد از اونه

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،می دونید چقدر صرف یارانه آب و برق و گاز و بنزین آرد ونان و خدمات شهری میشه،مالیات هم که صفر درآمدشون اول تا آخر ماله خودشون،فک کنین چقد از حقوق ما ایرانیا ادره مالیات داره برمیداره ،اون وقت اینا...چرا باید یه بیگانه از این یارانه که مربوط به مردم کشوره استفاده کنه،میدونید الان دیگه کارگرای بدبخت قدیم نیستن استاد کار تمام کارای بنایی شدن که کارگر ایرانی هم زیردستشون قبول نمیکنن،انواع فروشندگی،خیاطی و چی و چی،چقدر خونه و مغازه دارن اونم چند طبقه،با شاگردی تو  خیلی کارا دارن استاد کار میشن و جوون ایرانی بیکار میشه،میدونید چرا صاحب خونه ها اجاره خو نه ها رو بالا میبرن چو یه خانواده افغان با تعداد بالا بهتر و بیشتر اجاره میده تا یه زوج تازه عروس ایرانی،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلسوزی میکنید میگید زمین خداست بخواین برین کشور دیگه بگید زمین خداست از لب مرز رد شی خونت گردن خودته،تویی که شعور و فهم نداری عواقبش رو ببینی لطفا جانب داری نکن و دهنت رو ببند...من معترضم،چرا محله ما اینقد افغانی داره میدونید هفتگی چقدر تو صف نونوایی معطل میشم،وقتی خرید میرم افسوس میخورم چرا هموطن من نباید فروشنده باشه،چرا تو پارک بچه من نمیتونه بازی کنه،یکی بیاد دعا نویس محله ما رو جمع کنه،هر کشوری بخوان برن از صد تا فی،لتر رد میشن،حالا اینجا فِرت و فِرت اقامتشون تمدید میشد طرف سه تا از جداش همین جا دنیا اومدن،تا کسایی که بهشون خونه اجاره میدن ادب نشن وضع همینه،یه سایت بزارین برای گزارش مردمی،خونه ها رو هم پلمپ و جریمه کنید وگرنه هرچی اخراج کنید دوباره برمیگردن،ولی وقتی جا نداشته باشن...یه مستند تلویزیون دیدم حتی چوپان ها افغان شدن یعنی یه ایرانی نمیتونه این کار رو بکنه واویلا دیگه معلومه چه خبر میشه،وقتی کسی به کشورای اروپایی غیر قانونی مهاجرت میکنه حتی تو دریا غرق بشه خونش پای خودشه اما اینجا اگه بهشون بگی برو کشورت ناراحت میشن

ممنونبله بفرمایید درچه موردی کمک میخواهید؟

خواستم بپرسم در روز چندساعت میخوندی و بیشتر رو چه درسایی مانور میدادی؟

ممنونم ازت🥰

دوریِ‌تواز‌خودم‌دورم‌کرد...🍂دلتنگ‌توام‌و‌فقط‌بادرکنارتو‌بودن‌آرام‌میشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)
ممنون میشم بگید از اول که کنکور میدین تا نتایج میاد برای دانشگاه فرهنگیان حتما باید چادری بود؟

چادر داشتن اجباری نیست صرفا یک امتیاز محسوب میشه بله من خیلی وقته چادری ام خیلی قبل تر از کنکور ام 

یعنی برای ورود به دانشگاه گزینش داره یا مربوط بعد از اونه

گزینش بله داریم شما از قسمت های مصاحبه گزینش و مصاحبه عمومی است در طول دوران تحصیل و بعد از دانشگاه هم گزینش هست اما حساسیت مثل اول کار دیگه نیست 

خواستم بپرسم در روز چندساعت میخوندی و بیشتر رو چه درسایی مانور میدادی؟ممنونم ازت🥰

خواهش میکنم🙏

من رشته انسانی بودم و از دهم بعد از امتحانات نوبت اول تست زدن را شروع کردم اول هم از اقتصاد و عربی و ریاضی و علوم و فنون شروع کردم کل تابستان و نوبت دوم پایه یازدهم و دوازدهم هم برای کنکور و هم امتحانات درس میخوندم خیلی زیاد من تاجایی که می‌شد سعی می‌کردم همه درس هام را همزمان پیش ببرم و اینجوری نبودم که فقط روی چندتا درس تمرکز کنم اما اگر بخوام از نتیجه کنکور بگم همه درس هام به جز فلسفه و منطق که ۴۹ درصد و ریاضی ۲۰ درصد بود بقیه درس هام بالای ۵۰ درصد بودن و معدل نهایی ام ۱۹/۴۳ صدم بود و تراز کل کنکور ام ۱۰۹۸۰ بود و رتبه ام ۹۷۲ منطقه ۱ بود 

خواهش میکنم🙏من رشته انسانی بودم و از دهم بعد از امتحانات نوبت اول تست زدن را شروع کردم اول هم از اق ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی امیدوارم همیشه موفق باشی🌸✨️🤍

توصیه‌ت به کسی که میخواد فرهنگیان قبول بشه چیه؟

دوریِ‌تواز‌خودم‌دورم‌کرد...🍂دلتنگ‌توام‌و‌فقط‌بادرکنارتو‌بودن‌آرام‌میشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)
ممنونم از وقتی که گذاشتی امیدوارم همیشه موفق باشی🌸✨️🤍توصیه‌ت به کسی که میخواد فرهنگیان قبول بشه چی ...

توصیه ام تو زمینه درسی این است که همه درس ها را بخونید حذف نکنید درسی را همه دروس را جدی بگیرید معدل را هم همینطور اصلا وقت تون را تلف نکنید و اینکه عاقلانه انتخاب رشته کنید و تاجایی که میشه بحث سیاسی نداشته باشید تو فضای مجازی هم فعالیت غیر متعارف نداشته باشید اصلاا 

توصیه ام تو زمینه درسی این است که همه درس ها را بخونید حذف نکنید درسی را همه دروس را جدی بگیرید معدل ...

خیلییی ممنونممم🌸🌸🌸

اسی تورو خدا جواب بده

کارت رو اموزش درست کرد؟من موقع حذف و اضافه گیج بازی دراوردم یه درس رو اضافه نکردم درس تخصصیه.از رشته ما فقط ۳۰نفریم یه کلاسیم اگه برندارم بیچاره میشم 

الان مهلت حذف و اضافه تموم شده آموزش میتونه این یه درس رو اضافه کنه؟؟؟؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اسی تورو خدا جواب بدهکارت رو اموزش درست کرد؟من موقع حذف و اضافه گیج بازی دراوردم یه درس رو اضافه نکر ...

سلام،شرمنده من الان پیام تون را دیدم من دیدم که بعضی از بچه ها بعد از زمان حذف و اضافه یکی از درس هاشون را حذف کردن یا مثلا درس اضافه کردن یا با تایید آموزش یک درس را سر یک ساعت دیگه حاضر شدن آموزش و مدیر گروه باید نامه بزنن و تایید کنن 

سلام،شرمنده من الان پیام تون را دیدم من دیدم که بعضی از بچه ها بعد از زمان حذف و اضافه یکی از درس ها ...

نه مدیر گروه ما اون واحد رو نه اضافه کرد نه نامه ای زد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نه مدیر گروه ما اون واحد رو نه اضافه کرد نه نامه ای زد

عه 

آموزش ما روز حذف و اضافه واقعا قیامت بود چون خیلییی بد برنامه را نوشته بودند و یکسری از کلاس ها زمان اش ایراد داشت اما بعدش نامه زدن و اضافه شدن یکسری..

عه آموزش ما روز حذف و اضافه واقعا قیامت بود چون خیلییی بد برنامه را نوشته بودند و یکسری از کلاس ها ز ...

خوشبحالتون

من فقط یه نفرم و واسه من یکی نامه نمیزنن

تو اون درسایی که مونده بودی رو چیکار کردی؟