2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم 

اصلاح سبک هم کردم ۶ ماه و خفیف دارمش هنوز

الان کلی دکترم رفتم میگن همیشه هست خوب نمیشی

ی پیج تو اینستا دیدم که با ی دوره ۶ ماه دارو که میدن درمان میشی کلا و تاییدیه سازمان بهداشتم داره اسمشم ماما بیگی کسی تجرب داشت درمان شده ؟؟

شماهایی که درمان شدین  بگید چکار کردید

اینم بگم داروهای هورمونی استفاده نکردم فقط مکمل و

اصلاح سبک شدید کردم 

باید صبور باشی تو اصلاح سبک 

شش ماه کمه

خودتو بزن به بخیالی و ادامه بده

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم.نمیدونم شدیده یا نه ولی دارم دارو میخورم.کیستم دارم ۳ سانتیه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عزیزم این مشکل درمان نداره فقط فقط علائمش کنترل میشه 

اون دوره هام تا وقتی استفاده کنی کنترل کردی رهاش کنی دوباره علائم برمیگرده 

دکتر من میگف مث کسیه ک دیابت داره و انسولین مصرف میکنه 

خیلی بهش فک نکن نزار ازارت بده 

میدونم یه سری چیزا مث ریزش مو تو مخ میره ولی دارو استفاده کن بعد اصلاح سبکتم ادامه بده خیلی بهتر میشی

از ی طرف دنبال بهتر شدنم 

از ی طرف خانوادم روانیم کردن 

من اصلاح سبک دارم یسری چیزارو نمیخورم میدونن بخاطر چی هست صد بار توضیح دادم باز غر میزنن تو رژیم گرفتی لاغر بشی 

(من لاغرم ولی نه استخونی) 

هرچیم میگم بابا انقدر غر نزنید خونمو توشیشه کردن از ی طرف شوهرم از ی طرف مامانم دوتاشون رومخ منن 

دنبال دکتر ومقاله پزشکیم یجوری درستش کنم دوباره دوتایی غر میزنن بخدا همش بی اهمیت رد میشم باز دوباره اینا شروع میکنن تا ی جایی اعصاب آدم میکشه خب 

من سه ماه دارو خوردم رژیم غذایی سعی کردم رعایت کنم قند مصنوعی رو کلا حذف کردم ورزش کردن حداقل روزی ی ...

چقدر تاثیر داشته کارهایی که انجام دادی؟دارو چی خوردی؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

چی رو رعایت کردی؟چی میخوری؟چی نمیخوری؟

روغن بیرونی کلا قطع بجاش روغن زیتون و کنجد

لبنیات و قند و شکر حذف بجاش قند طبیعی اونم خیلی کم با شیر بادام 

ورزش صبحگاهی 

حدف نان سفید و ماکارانی و برنج سفید بجاش نون سنگک و برنج سبوسدار