2777
2789
عنوان

بدون قضاوت

77 بازدید | 7 پست

دوستان نیاز دارم با یکی صحبت کنم آروم بشم خیلی ترس و استرس زیاد دارم حالم واقعا خوب نیست اگه قراره اذیتم کنی چیزی نگو خودم به اندازه دارم میکشمق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف بزن خالی میشی

نمیدونم چمه یکماه درد معده دارم یه چیزی وسط سینم گیر بود همینجور اومده بالا الا وسط گلومه از یک هفته قبل پریودم شروع شد گفتم بخاطر پریوده بعد پریود شدم تموم شد دوباره الا اومده سراغم هیچی غذا نمیتونم بخورم حالم بد میشه میخورم حالت تهوع بهم دست میده ولی نه بالا میارم چیزی فق حسش هست

الان توهم بارداری گرفتم به شکم نمیتونم بخوابم حالم بدتر میشه به بغل میخوابم انگار شکمم رو هواس همش شکمم جمع میشه وسط سفت میشه

وزنم 41 بود الا شد 40 نمیدونم چمه دارم از استرس بارداری دارم میمیرم با اینکه دو سه هفته پیش تست دادم منفی بود و پریود کامل داشتم هفت روز کامل 

ببخشید طولانی شد

خب چرا بچه نمیخوای؟اگه بیاد چی میشه؟

هفت ماه پیش نامزدیم سر خیانت آقا بهم خورد و از هفت ماه پیش من رابطه ای نداشتم و کل این هفت ماه پریود شدم پریودی که 4 5 روز کامل خون ریزی بعدش روز 6 لکه بینی احتمال بارداری ندارم اصلا ولی توهم دارم بعد از اون هم رابطه ای نداشتم حتی اون رابطه هم مقعدی بود متاسفانه