2777
2789

حتما و اول باید عاشق طرف باشیم و باهاش ازدواج کنیم؟ 

کیا این فکر و دارن که برا ازدواج، حتما باید عاشق شن اول؟ 

اگه عاشق نشیم ولی طرف مقابل آدم خوب و مورد قبولی باشه، درسته ازدواج کنیم؟ بعد تا همیشه حسرت عشق میمونه تو دلمون؟ 

بنظرم بیشتر آدما منطقی ن و خیلی به این چیزا اهمیت و بها نمیدن و راحت ازدواج میکنن، بیشتر آدمای خیلی احساسی درگیر این چیزا میشن که تعدادشون م محدوده به نسبت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نشدی، ینی مجرد میمونی دیگه کلا؟

من خودمو میشناسم اگه از کسی خوشم نیاد بعدها ام  نمیاد

ظاهر خیلی برام ملاکه باید طرف مقابل به دلم بشینه و هیچکسی جز اون رو نبینه چشام ! 

اگر دوسش نداشته باشم و منطقی ازدواج کنم نه تنها حسرت به دل میمونم بلکه تا اخر چشمم دنبال پسریه که دلم میخواسته نه کسی که هم بالینمه.....

شوهر تنها کسیه که میشه به دلخواه انتخابش کرد 

بله مجرد رو ترجیح میدم به ازدواج بدون عشق

بعضیا مدلشون اینه که باید حتما با عشق ازدواج کنن

به نظر منم درسته چون آدم کسیو که عاشقشه یا حداقل خیلی دوسش داره بیشتر درک میکنه تو سختیا یه قوت قلبی براش هست که عوضش پیش عشقم

ایراداش به چشمش نمیاد اینجا طرف میگه خاستگارم چشماش فلانه ردش میکنه یا میگه شوهرم فلان شکله ناراحتم

تو سختیا جا نمیزنه مثلا طرف ورشکست شد

حس خوبیه پیش کسی باشی که دوسش داری یه انرژی خاصی داره

من خودمو میشناسم اگه از کسی خوشم نیاد بعدها ام نمیادظاهر خیلی برام ملاکه باید طرف مقابل به دلم بشین ...

آره درست ترش م همینه اصن، ولی خب زندگیِ دیگه به دلایلی ممکنه این شرایط و فرصت ش پیش نیاد، وگرنه ایده آله اینجوری 

چند سالته شما؟ 

بعضیا مدلشون اینه که باید حتما با عشق ازدواج کننبه نظر منم درسته چون آدم کسیو که عاشقشه یا حداقل خیل ...

آره خیلی قشنگه، منم احساسی م و دوس دارم به نظر منم درست و شیرینه، این آیده آلشه ولی تو زندگی واقعی همه چیز ایده آل نیس خب، شرایط و... خیلی چیزا تاثیر داره 

منم ی خواستگار خوب دارم که هیچ دلیل منطقی ای میشه گف نیس برای رد کردن ش، ولی خیلی به دلم نیس و اونی که همیشه میخواستم نیس، از طرفی م آدم و شرایط کامل مطابق با خواسته ها تقریبا هیچ وقت شاید پیش نیاد و هر موقعیتی ی سری معایب م داشته باشه، واقعا مردد م، احساس میکنم با قبولش ی سری چیزا تا همیشه برام حسرت میشه ولی خب موقعیت خوب و امنی م هست 

آره خیلی قشنگه، منم احساسی م و دوس دارم به نظر منم درست و شیرینه، این آیده آلشه ولی تو زندگی واقعی ه ...

آدم با آدم فرق داره اگر اولویت شما عشق نیست چیزای دیگست شما خب ردش نکن 

آدم با آدم فرق داره اگر اولویت شما عشق نیست چیزای دیگست شما خب ردش نکن

اولویت اول و اصلی شاید نباشه ولی مهمه برام 

کاش اینجور خواستگارا پیدا نشه برا آدم، پیدا شه دیگه سخت میشه، آدم خوب و مناسب و هیچ جوره نمیشه راحت رد کرد نه پیش خودت نه از نظر خانواده، گیر میکنه آدم انگار، قبول م کنی ته دلت ی حالیِ