2777
2789

پله قرار دادن و خودشون و کشیدن بالا،والان به هیچ کجاشونم نیست که تو چه حالی هستیم جواب پس میدن تو این دنیا 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگه توهم جای اون بودی و این کارو نمی‌کردی آره

کاش یه بارم خدا من و جای اونا قرار میداد،نه من نمیتونم مثل اونا با پول اونا بدهیمو بدم،نمیتونم وام ازدواجشون و بالا بکشم ،نمیتونم قالی که عروسشون بافته رو مفت بدم بره که بریزم بدهی های خودم حل شه،نمیتونم پول طلاهای عروسشون و بدم پای بدهی اون یکی بچم من نمیتونممممممم💔💔💔

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

می‌دونی پولمون و دادن اما کی بعد چن سال شما باشی چه حالی میشی 

دارم با گریه می‌نویسم اینا و خیلی قلبم شکسته آخه نمی‌دونین با یه بچه کوچیک تو چه شرایطی داشتم قالی میبافتم💔

کاش یه بارم خدا من و جای اونا قرار میداد،نه من نمیتونم مثل اونا با پول اونا بدهیمو بدم،نمیتونم وام ا ...

الهی بمیرم برای دل شکسته ات 😔 

اونا جواب کاراشون و پس میدن این دنیا نشه اون دنیا بسپارشون به خدا 

جذاب سایتم😜

الهی بمیرم برای دل شکسته ات 😔 اونا جواب کاراشون و پس میدن این دنیا نشه اون دنیا بسپارشون به خدا

خدا نکنه 💔😔

عزیزمم تو بسپارشون به خدا و دلتو اروم کن 

این دنیا جواب پس ندن اون دنیا بدترشو پس میدن 

تو سعی کن بازم زندگیتو سرپا کنی بازم قوی باشی که بفهمن تو اینطوری از پا در نمیای

سخته ولی ارزش داره 

ولی این سری نذار دوباره همون کارو بکنن باهات

آره جواب پس میده

نمیدونم چجوری ولی خدا یکاری کنه دل من آروم بگیره ،من نفرین نمیکنم هرچی خدا خودش میخواد فقط دلم و آروم کنه همین 💔

عزیزمم تو بسپارشون به خدا و دلتو اروم کن این دنیا جواب پس ندن اون دنیا بدترشو پس میدن تو سعی کن بازم ...

می‌دونی دلم به حال دخترم میسوزه بچگی نکرد بچم من قالی میبافتم اونم رو زمین اینو رو اونور خودشو میکشید تک و تنها تو خونه

می‌دونی دلم به حال دخترم میسوزه بچگی نکرد بچم من قالی میبافتم اونم رو زمین اینو رو اونور خودشو میکشی ...

الهییی 

مطمئن باش خدا همچین کساییو بی جواب نمیذاره

الهییی مطمئن باش خدا همچین کساییو بی جواب نمیذاره

نمیدونم شاید ناخواسته ،بدون اینکه بدونن به ما آسیب میزنن اینکارارو کردن ولی من آسیب دیدم روحم روانم بچم شوهرم دیگه مثل سابق نشدیم ،خدا فقط دلمو آروم کنه همین هیچی نمی‌خوام