یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظر من اگه توهم جای اون بودی و این کارو نمیکردی آره
کاش یه بارم خدا من و جای اونا قرار میداد،نه من نمیتونم مثل اونا با پول اونا بدهیمو بدم،نمیتونم وام ازدواجشون و بالا بکشم ،نمیتونم قالی که عروسشون بافته رو مفت بدم بره که بریزم بدهی های خودم حل شه،نمیتونم پول طلاهای عروسشون و بدم پای بدهی اون یکی بچم من نمیتونممممممم💔💔💔
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نمیدونم شاید ناخواسته ،بدون اینکه بدونن به ما آسیب میزنن اینکارارو کردن ولی من آسیب دیدم روحم روانم بچم شوهرم دیگه مثل سابق نشدیم ،خدا فقط دلمو آروم کنه همین هیچی نمیخوام
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍