2777
2789
عنوان

به امام حسین خودکشی میکنم

1367 بازدید | 106 پست

همه جای زندگیم اذیت شدم

از اعتیاد پدر و سیاه و کمبود تا بی پولی 

همه جا تلاش کردم برای خودم آینده بسازم اذیتم کردید من اومد معذرت خواهی 

این همه تلاش کردم درس بخونم شاید ایندکس تغییر کرد حالا میگید با آدمی که ندیدمش تا حالا برم ازدواج کنم باشه فقط لباس عروسم رو روی قبرم بزارید یا باهام خاک کنید

حیف من حیف اون همه تلاش و خاک بر سر شماها که پدر و مادر من هستید 

متاسفم برات خدا هر جا دیدی تلاش کردم بیشتر بهم ضربه زدی تو خانواده ای گذاشتی که دست یزید از پشت بستن دیدی از یه پسری خوشم اومد تو فامیل بکاری نکردی اون بیاد خاستگاری اگه درست کردی یه جوری زندگیم که هیچ اگر نه به خودت قسم به امام حسین و حتی به امام زمانت قسم جلو همه خودکشی میکنم تا دیگه کسی نگه دختر بودن جرم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا اجازه بده منم از بی‌عدالتی تو بنالم

این هیولای معتاد که خون بچه‌ش رو تو شیشه کرده نگه‌داشتی

پدر من رو بردی؟!

تو دنیایی که جا برای این موجود بود برای بابای من نبود؟

حاشا به کرمت خدای بی‌رحم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

زوره مگه بگو نه....بعدشم شما عشق یک طرفتو ب خانواده خودت میسپاری که ی کاری کنن واست صرفا چون فامیلع طزف😐

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
لطفا کار قبیح خودتو ب اسم وقداست امام حسین مرتبط نکن .

یعنی چی چه قبیح کردم 

درس خواندم که بزور شوهرم بدن 

این همه التماس خدا و تمام اهلبیت کردم 

اصلا میدونی چشمام قرمز 

مگه من آدم نبودم 

یه چند روزه دارید خدا رو تهدید میکنید ....این مرحله رو شیطانم قفله

خب راست میگه خدا انساند ظاهرا آفریده تا فقط زجرش بده

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

عزیزم حالتو میفهمم. پدر مادر نا آگاه متاسفانه خیلییی بده خیلی... 

ولی حالا که شرایطت اینطوریه سعی کن خودت به خودت کمک کنی. حداقل خودت پشت خودتو خالی نکن.  آخه چطوری میتونن مجبورت کنن به ازدواج اجباری؟ اول با حرف و منطق و اگه نشد بعدش با سیاست میتونی جلوشو بگیری. مثلا یکاری کن که خود اون طرف وا  پس بکشه و شما رو نخواد.

خواهر برادر هم داری؟